Sertés

Kezdőlap / Sertés

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Pulled pork tálAz egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.
BBQ KocsonyaBBQ és kocsonya együtt? Két lassan készülő, hagyományos recept fúzióját mutatjuk most be nektek. Készítsétek el, hiszen zseniális a két tradicionális finomság együtt!
Fűszerezett grilltarjás házi derelye tejszínes spárgávalHoztunk nektek egy derelye receptet, amivel kapcsolatban bátran tehetitek fel a kérdést, hogy normálisak vagytok, derelye grillen?! Nos, ha elkészítitek, akkor meglátjátok, hogy mennyire sokat ad hozzá ehhez a recepthez a grillsütő füstje.
BBQ gulyásEgy igazán izgalmas változatát hoztuk el a méltán híres és ízes gulyáslevesnek. Már attól nagyon extra hogy friss sertésoldalasból készül, arról nem is beszélve, hogy kedvenc húsos falatjaink 6 órát füstölődtek. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.
Grillezett skót tojásEgy igazi különlegességet hoztunk ma nektek, amivel tuti hogy ti lesztek a császorok! A skót tojás az egyik legjobb dolog, amit a tojással történhet, szóval kalandra fel!
1 2 3 14

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66