Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Baconbe tekert töltött savanyú uborka

Baconbe tekert töltött savanyú uborka


baconbe tekert töltött savanyúság recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Amikor egy recept annyira abszurd, hogy épp ezért muszáj kipróbálni! Na ilyen a töltött savanyú uborka baconbe tekerve és grillen megsütve. Ha valami különlegesre vágysz ez lesz az!

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő50 percÖsszesen1 óra 5 perc
Hozzávalók
 150 g kolbászhús
 120 g krémsajt
 12 szelet bacon
 12 darab savanyú uborkaközepes-nagy
 150 g reszelt cheddar sajt
 3 evőkanál tejföl
 2 darab vöröshagyma, vékonyra szeletelve
 1 teáskanál só és őrölt bors
 1 evőkanál sertés grillfűszerkeverékPl. Milestone66 Red fűszerkeverék
Elkészítés
1

Ha készen állunk a grillezésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra és egy serpenyőt vagy vaslapot melegítsük elő a grillrácson.

2

Egy keverőtálban keverjük össze a krémsajtot, a tejfölt, a sót, a borsot és az aprított hagymát, majd a reszelt cheddart sajtot hozzáadva szintén keverjük el. Ízlés szerint egy kis reszelt fokhagymával is kiegészíthetjük a tölteléket.

3

A kolbászhúst süssük meg a felmelegített serpenyőn, majd vegyük le a rácsról és tegyük félre hűlni. Eredményképpen sült kolbászmorzsát kell kapjunk.

4

A savanyús uborkát vágjuk félbe vagy kaparjuk ki a belsejét. Egyik felét töltsük meg a krémmel, majd szórjuk meg kolbászhús-morzsával és helyezzük rá fedésképpen a másik felét.

5

A töltött savanyú uborkákat csomagoljuk baconbe, majd szórjuk meg kedvenc barbecue fűszerkeverékünkkel és helyezzük a grillrácsra vagy vaslapra.
Nálunk ez a Milestone66 Red rub, fűszerkeverék.

6

Időnként megfordítva süssük 45-50 percen keresztül, amíg a bacon ropogós nem lesz.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Fatüzelésű vegetáriánus pizzaHagyjuk ki most a pizza rendelést és élvezzük inkább az eredeti fatüzelésű pizzák ízeit egyenesen a fa pellet grillsütőnkből.
Bőrös császár sült császár otthoni sütőben is – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky sült császárhúsához semmi más nem kell, mint ropogós héjú kenyér és finom zöldségek. Több napig megvan akár a reggeli, ebéd vagy éppen a vacsora. Hidegen, melegen is kiváló választás. A császár húsos oldalát a saját kedvenc fűszereid is ízesíthetik és ennek az összeállításának csak a képzeleted szabhat határt. Használhatsz akár zöldfűszereket is hozzá, vagy éppen, aki a csípőst szereti, egy jóféle erős paprikakrémmel is tud dolgozni.
Pulled pork tálAz egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.
Ropogós narancsos csirkeszárnyGrillezett csirkeszárnyból tucatjával léteznek receptek, de ez a változat nem mindennapi! A ropogós, fa pellet grillsütőben sült szárnyak házi készítésű édes-csípős szószban forgatva szintén egy nagyon izgalmas változat.

Hozzávalók

Hozzávalók
 150 g kolbászhús
 120 g krémsajt
 12 szelet bacon
 12 darab savanyú uborkaközepes-nagy
 150 g reszelt cheddar sajt
 3 evőkanál tejföl
 2 darab vöröshagyma, vékonyra szeletelve
 1 teáskanál só és őrölt bors
 1 evőkanál sertés grillfűszerkeverékPl. Milestone66 Red fűszerkeverék

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a grillezésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra és egy serpenyőt vagy vaslapot melegítsük elő a grillrácson.

2

Egy keverőtálban keverjük össze a krémsajtot, a tejfölt, a sót, a borsot és az aprított hagymát, majd a reszelt cheddart sajtot hozzáadva szintén keverjük el. Ízlés szerint egy kis reszelt fokhagymával is kiegészíthetjük a tölteléket.

3

A kolbászhúst süssük meg a felmelegített serpenyőn, majd vegyük le a rácsról és tegyük félre hűlni. Eredményképpen sült kolbászmorzsát kell kapjunk.

4

A savanyús uborkát vágjuk félbe vagy kaparjuk ki a belsejét. Egyik felét töltsük meg a krémmel, majd szórjuk meg kolbászhús-morzsával és helyezzük rá fedésképpen a másik felét.

5

A töltött savanyú uborkákat csomagoljuk baconbe, majd szórjuk meg kedvenc barbecue fűszerkeverékünkkel és helyezzük a grillrácsra vagy vaslapra.
Nálunk ez a Milestone66 Red rub, fűszerkeverék.

6

Időnként megfordítva süssük 45-50 percen keresztül, amíg a bacon ropogós nem lesz.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Baconbe tekert töltött savanyú uborka
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66