Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Balkán grillszendvics

Balkán grillszendvics


balkán grillszendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő30 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 3 fej vöröshagyma
 500 ml sör
 3 csomag grillkolbász
 2 darab ciabatta
 1 darab camembert sajt
 friss saláta
 1 üveg ajvár
 1 fej lilahagyma
1

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.

2

Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.

3

A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.

4

Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.

5

Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.

6

A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mustáros bbq szószA klasszikus ketchupos bbq szószok mellett létezik mustáros verzió is, bár sok helyen ez a recept kissé megosztónak számít. Elmondható, hogy ezt a szószt valaki vagy nagyon szereti vagy nagyon utálja, ezért ki kell próbálni!
Chimichurri – argentin bbq pác, szószA fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!
Véres virsli ujjak hot-dog – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen az ijesztő vére virslis hot-dogok.

Hozzávalók

Hozzávalók
 3 fej vöröshagyma
 500 ml sör
 3 csomag grillkolbász
 2 darab ciabatta
 1 darab camembert sajt
 friss saláta
 1 üveg ajvár
 1 fej lilahagyma

Elkészítés

1

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.

2

Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.

3

A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.

4

Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.

5

Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.

6

A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Balkán grillszendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66