Balkán grillszendvics
Egy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!
Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.
Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.
A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.
Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.
Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.
A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.
Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.
A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.
Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.
Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.
A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.