Füstölt guacamole
Azték eredetű étel került a receptek közé, amely a mexikói konyha egyik alap fogása, de persze már az egész világot meghódította. Egy pikáns étel, amely finom zöldségekből és avokádból áll, a füstről pedig a grillsütő gondoskodik.
Ha készen állunk a grillezésre, állítsuk a grillsütőt 80°C-ra. Ehhez a recepthez almás pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond.
A félbe vágott és meghámozott avokádókat helyezzük a rácsra és 10 percig füstöljük.
Ezután vegyük le az avokádókat a grillrácsról, és emeljük a hőmérsékletet 250 fokra. Amikor az okosgrill elérte ezt a hőmérsékletet tegyük a rácsokra a főtt kukoricákat és a jalapeno paprikákat. 15-20 percig süssük őket tovább. Hamarosan fog is látszani rajtuk a sütés nyoma.
Ezután vágjuk le a kukoricát a csőről és tegyük félre. A paprikát pedig karikázzuk fel és mehet a kukorica mellé.
Egy nagyobb keverő edényben helyezzük el a hozzávalókat, a füstölt avokádót, majd törjük össze a fűszerekkel és alaposan keverjük össze. Ha rendelkezésre áll aprítógép, ne habozzunk segítségül hívni. A keverés után jöhet hozzá a kukorica és a jalapeno paprika is.
Tároláshoz légmentesen zárható edényt tanácsolunk, fogyasztásához pedig tortillát.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Ha készen állunk a grillezésre, állítsuk a grillsütőt 80°C-ra. Ehhez a recepthez almás pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond.
A félbe vágott és meghámozott avokádókat helyezzük a rácsra és 10 percig füstöljük.
Ezután vegyük le az avokádókat a grillrácsról, és emeljük a hőmérsékletet 250 fokra. Amikor az okosgrill elérte ezt a hőmérsékletet tegyük a rácsokra a főtt kukoricákat és a jalapeno paprikákat. 15-20 percig süssük őket tovább. Hamarosan fog is látszani rajtuk a sütés nyoma.
Ezután vágjuk le a kukoricát a csőről és tegyük félre. A paprikát pedig karikázzuk fel és mehet a kukorica mellé.
Egy nagyobb keverő edényben helyezzük el a hozzávalókat, a füstölt avokádót, majd törjük össze a fűszerekkel és alaposan keverjük össze. Ha rendelkezésre áll aprítógép, ne habozzunk segítségül hívni. A keverés után jöhet hozzá a kukorica és a jalapeno paprika is.
Tároláshoz légmentesen zárható edényt tanácsolunk, fogyasztásához pedig tortillát.