Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett sárgarépa

Grillezett sárgarépa


grillezett sárgarépa recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A látványos megjelenésű füstön sült sárgarépa, ami nagyon finom magában és köretként is. Érdemes zsengém, vékonyabb répától készíteni.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók:
 12 darab sárgarépazsengébb, vékonyabb javasolt
 3 evőkanál olaj
 2 evőkanál aprított friss petrezselyem
Elkészítés
1

Állítsuk magas hőmérsékletre fa pellet grillsütőt , ami jelen esetben 220℃.

2

Alaposan mossuk meg, illetve kefe segítségével dörzsöljük meg a répákat.

3

Ha a sárgarépa vastag, vágjuk ketté hosszában; ha nem, hagyjuk egészben. Egy zárható zacskóba dobjuk őket olívaolajjal, sóval és borssal. (jelen esetben Milestone66 SPG+-szal)

4

15-20 perc pácolás után borítsuk ki egy tepsibe, terítsük szét egy rétegben, és süssük a fa pellet grillsütőben sütőben 20 percen keresztül, vagy amíg meg nem pirul és megpuhul.

5

Szórjuk meg az elkészült és megpuhult sárgarépát petrezselyemmel. Ízlés szerint fűszerezzük tovább, és tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

BBQ sertésoldalasA száraz fűszeres bbq oldalas a grillezés egyik legszebb és legfinomabb terméke. Annyira szeretik az egész világon, hogy a top grill és barbecue alapanyagról van szó. Már elkészítése után a fellegekben fogunk járni a mennyei illatoktól.
Olasz marhahúsos szendvicsEgy lédús olasz szendvicsbe haraphatunk, ahol a sajt körbeöleli a marhahúst és mindez egy szuper kifliben teljesedik ki, kiegészítve egy kis savanyúsággal.
Grillezett articsóka hideg tojásszósszalÍzletes és látványos szezonális recept. Bár a "Sauce Gribiche" érdekesen hangzik, de hamarosan nagy kedvenc lesz! A kemény tojást, friss fűszernövényeket, savanyúságokat, kapribogyót és majonézt ötvöző Sauce Gribiche tökéletes párosítás a grillezett articsókához.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 12 darab sárgarépazsengébb, vékonyabb javasolt
 3 evőkanál olaj
 2 evőkanál aprított friss petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk magas hőmérsékletre fa pellet grillsütőt , ami jelen esetben 220℃.

2

Alaposan mossuk meg, illetve kefe segítségével dörzsöljük meg a répákat.

3

Ha a sárgarépa vastag, vágjuk ketté hosszában; ha nem, hagyjuk egészben. Egy zárható zacskóba dobjuk őket olívaolajjal, sóval és borssal. (jelen esetben Milestone66 SPG+-szal)

4

15-20 perc pácolás után borítsuk ki egy tepsibe, terítsük szét egy rétegben, és süssük a fa pellet grillsütőben sütőben 20 percen keresztül, vagy amíg meg nem pirul és megpuhul.

5

Szórjuk meg az elkészült és megpuhult sárgarépát petrezselyemmel. Ízlés szerint fűszerezzük tovább, és tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett sárgarépa
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66