Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics

Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics


mogyorókrém lekvár grillszendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egybeforrnak az édes és sós ízek: talán ennyire gyors és különleges szendvics nem is készülhetne, mint ez a mogyorókrémes-lekváros grillszendvics.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 8 szelet toast kenyér
 4 evőkanál lekváráfonya, meggy ajánlott
 4 evőkanál mogyorókrémNutella is lehet
 4 szelet baconopcionális
1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk be 180°C-ra.

2

Kenjük meg a kenyerek egyik felét mogyorókrémmel (akár Nutellával, akár natúr mogyorókrémmel), a másik felét pedig a lekvárral.

3

Izgalmas a sós-édes ízek keveredése, így ha tovább fokoznánk az ízeket, akkor a szendvics közepébe csempésszünk egy szelet ropogós a bacont.

4

Borítsuk össze a szeleteket és süssük mindkét oldalát néhány percen keresztül, amíg - mint egy melegszendvics - ropogósra nem sül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt guacamoleAzték eredetű étel került a receptek közé, amely a mexikói konyha egyik alap fogása, de persze már az egész világot meghódította. Egy pikáns étel, amely finom zöldségekből és avokádból áll, a füstről pedig a grillsütő gondoskodik.
4 sajtos és prosciutto pizza, olasz-nápolyi pizzaAz egyik legnépszerűbb étel az egész világon a pizza. Ahány ház, annyi szokás, annyi tészta, annyi elkészítés. Most mutatunk egy grillen, pizzakövön készült 4 sajtos és prosciutto sonkás változatot.
Grillezett zöldségek bundás ciabattávalRitka pillanatok egyike, amikor nem hús készül a pellet grillsütőn, hanem kizárólag zöldség. Ebben a videóban most zöldség nyárs készül egy izgalmas bundás-sajtos ciabatta kíséretében, illetve néhány hasznos tipp is elhangzik!
Koreai csirkeszárny pácolva, füstölveAz ázsiai konyha előszeretettel nyúl egyik kedvenc grillhúsunkhoz, a csirkeszárnyhoz. Ebben a verzióban egy pácolt, grillezett, majd csípős szószban megforgatott és végül minden földi jóval megszórt szárnyat mutatunk be.

Hozzávalók

Hozzávalók
 8 szelet toast kenyér
 4 evőkanál lekváráfonya, meggy ajánlott
 4 evőkanál mogyorókrémNutella is lehet
 4 szelet baconopcionális

Elkészítés

1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk be 180°C-ra.

2

Kenjük meg a kenyerek egyik felét mogyorókrémmel (akár Nutellával, akár natúr mogyorókrémmel), a másik felét pedig a lekvárral.

3

Izgalmas a sós-édes ízek keveredése, így ha tovább fokoznánk az ízeket, akkor a szendvics közepébe csempésszünk egy szelet ropogós a bacont.

4

Borítsuk össze a szeleteket és süssük mindkét oldalát néhány percen keresztül, amíg - mint egy melegszendvics - ropogósra nem sül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66