Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Olasz stromboli, töltött tésztatekercs

Olasz stromboli, töltött tésztatekercs


olasz pizzatekercs stromboli recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Töltött tésztatekercs rengeteg sajttal és hússal, ez az olasz stromboli.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 175 ml víz
 ½ teáskanál cukor
 20 g élesztő
 2 teáskanál
 1 teáskanál őrölt bors
 1 paradicsomlé
 1 evőkanál olivaolaj
 1 csomag paradicsomos-bazsalikomos pest fűszerkeverék
Elkészítés
1

Egy pizza tésztával kell kezdenetek, amihez 175mm vízbe törjetek 20 gramm élesztőt és rakjatok hozzá fél teáskanál cukrot. Várjátok meg amíg felfut, majd dolgozzátok össze 400 gramm liszttel és mehet is kelni legalább másfél órát.

2

Ha lejárt az idő egy olívaolajos és egy sima sütőpapír között nyomkodjátok meg a tésztát, majd nyújtsátok ki. De ne legyen papírvékony!

3

Pakoljátok meg legalább három különböző szalámival és felvágottal. A videóban kemencés sült sertés sonkát, nápolyi szalámit, paprikás téliszalámit láthattok.

4

Ezt követően szórjátok meg 200 gramm reszelt mozzarellával, ami nyugodtan tapogassatok is ár. A tekerésnél a két párhuzamos oldal behajtására figyeljetek, valamint végig óvatosan kezeljétek, nehogy kiszakadjon.

5

Irdaljátok be, kenjétek meg tojássárgájával, majd szórjátok meg parmezán sajttal. 200°C-on 25 percig sütöttük az Okosgrillben, ameddig elkészült a hozzáillő szósz.

6

Egy evőkanál olívaolajat hevítsetek fel lassú lángon és öntsetek hozzá egy csomag paradicsomos bazsalikomos pesto fűszerkeveréket.

7

Ezt követően öntsetek hozzá egy doboz paradicsomlevet, sózzátok és borsozzátok ízlés szerint, majd végül mártogatós állagúra főzetek meg. Tálaláskor pakoljátok körbe a szószt az stromboli szeletekkel.

MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett báránybordákA grillezett bárányborda egy családot és barátokat lenyűgöző recept. Könnyen és gyorsan elkészíthető. Az eredmény egy finom és füstös bárányhús, robusztus fatüzelésű ízekkel a pellet grillről.
Csípős chili szárított marhaA szárított marhahús egy ízletes és tápláló csemegének számít, amely hosszú ideig eltartható és könnyen fogyasztható, így kiváló választás túrákhoz vagy akár snacknek a moziban. Készítsd el fa pellet grillsütőn.
Sörösdoboz burgerBakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!
Louisiana cajun burgerKülönböző konyhák keveredéséből született meg a cajun (kédzsön). Erős, karakteres ízek jellemzik a stílust, amelyben keveredik a francia, spanyol, mediterrán konyhavilág az USA-ba érkező népek szokásaival. Ebben a szellemben készült el ez a rendkívül érdekes burger, amely a cajun konyha központjáról Louisiana-ról neveztünk el.

Hozzávalók

Hozzávalók
 175 ml víz
 ½ teáskanál cukor
 20 g élesztő
 2 teáskanál
 1 teáskanál őrölt bors
 1 paradicsomlé
 1 evőkanál olivaolaj
 1 csomag paradicsomos-bazsalikomos pest fűszerkeverék

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy pizza tésztával kell kezdenetek, amihez 175mm vízbe törjetek 20 gramm élesztőt és rakjatok hozzá fél teáskanál cukrot. Várjátok meg amíg felfut, majd dolgozzátok össze 400 gramm liszttel és mehet is kelni legalább másfél órát.

2

Ha lejárt az idő egy olívaolajos és egy sima sütőpapír között nyomkodjátok meg a tésztát, majd nyújtsátok ki. De ne legyen papírvékony!

3

Pakoljátok meg legalább három különböző szalámival és felvágottal. A videóban kemencés sült sertés sonkát, nápolyi szalámit, paprikás téliszalámit láthattok.

4

Ezt követően szórjátok meg 200 gramm reszelt mozzarellával, ami nyugodtan tapogassatok is ár. A tekerésnél a két párhuzamos oldal behajtására figyeljetek, valamint végig óvatosan kezeljétek, nehogy kiszakadjon.

5

Irdaljátok be, kenjétek meg tojássárgájával, majd szórjátok meg parmezán sajttal. 200°C-on 25 percig sütöttük az Okosgrillben, ameddig elkészült a hozzáillő szósz.

6

Egy evőkanál olívaolajat hevítsetek fel lassú lángon és öntsetek hozzá egy csomag paradicsomos bazsalikomos pesto fűszerkeveréket.

7

Ezt követően öntsetek hozzá egy doboz paradicsomlevet, sózzátok és borsozzátok ízlés szerint, majd végül mártogatós állagúra főzetek meg. Tálaláskor pakoljátok körbe a szószt az stromboli szeletekkel.

Olasz stromboli, töltött tésztatekercs
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66