Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Philly cheesesteak szendvics

Philly cheesesteak szendvics


philly cheesesteak szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Pocaktöltő street food következik egyenesen Philadelphiaból. Gyorsan kész van, sajtos-szaftos, eszméletlenül finom.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 rozsos buci
 1 kg hátszín
 2 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 2 darab kaliforniai paprika
 1 evőkanál Worcestershire szósz
 250 ml sör
 1 csomag szeletelt mozzarella sajt
 1 csomag füstölt sajt
 2 evőkanál majonéz
Elkészítés
1

A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk össze apróra, a kaliforniai paprikát pedig szép apró kockákra.

2

A marha hátszínt csíkozzuk fel. A vékonyra felvágott marhahús akár darált hússal is helyettesíthető. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük egy kikent tepsibe és a 180°C-ra előmelegített pellet grillsütőbe.

3

Mihelyst egy kis kérget kapott a hús, tegyük hozzá a vöröshagymát és paprikát, majd amikor már kiengedte a levét, akkor a fokhagymát is.

4

Következhet az ízesítés, aminek a Worcestershire szósz és a sör mellett só és bors a lelke (ízlés szerint). Sörből annyit öntsünk, ami nem lepi el teljesen.

5

Amikor már a nedvesség nagyrészt elpárolgott, adjuk hozzá az összevágott (vagy reszelt) sajtot és forgassuk és süssük össze.

6

A bucikat vágjuk ketté, kenjük át majonézzel és süssük meg a pellet grillsütő rácsán, hogy belül puha, kívül ropogós legyen.

7

A megpirult bucikra helyezzük rá a sajtos-húsos ragut és már fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett-füstölt gombaEz a finom köret egyszerű és látványos. A gombák kevés előkészítési időt igényelnek, cserébe magukba szívják a gazdag keményfa füstízt. Felhasználhatjuk olyan receptben, ami gombát igényel, vagy fogyasztható magában is.
BBQ csirkés pizzaA klasszikus paradicsomos pizzák népszerű alternatívája a BBQ-s, csirkés pizza, amelyet már pellet okosgrill is elkészíthet, a klasszikus olasz kemencés-füstös ízzel együtt!
Cubano szendvicsÍme egy itthon kevésbé ismert szendvics, ami az Óceán túloldalán nagyon népszerű - főleg - Kubában és az USA-ban.

Hozzávalók

Hozzávalók
 rozsos buci
 1 kg hátszín
 2 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 2 darab kaliforniai paprika
 1 evőkanál Worcestershire szósz
 250 ml sör
 1 csomag szeletelt mozzarella sajt
 1 csomag füstölt sajt
 2 evőkanál majonéz

Elkészítés

Elkészítés
1

A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk össze apróra, a kaliforniai paprikát pedig szép apró kockákra.

2

A marha hátszínt csíkozzuk fel. A vékonyra felvágott marhahús akár darált hússal is helyettesíthető. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük egy kikent tepsibe és a 180°C-ra előmelegített pellet grillsütőbe.

3

Mihelyst egy kis kérget kapott a hús, tegyük hozzá a vöröshagymát és paprikát, majd amikor már kiengedte a levét, akkor a fokhagymát is.

4

Következhet az ízesítés, aminek a Worcestershire szósz és a sör mellett só és bors a lelke (ízlés szerint). Sörből annyit öntsünk, ami nem lepi el teljesen.

5

Amikor már a nedvesség nagyrészt elpárolgott, adjuk hozzá az összevágott (vagy reszelt) sajtot és forgassuk és süssük össze.

6

A bucikat vágjuk ketté, kenjük át majonézzel és süssük meg a pellet grillsütő rácsán, hogy belül puha, kívül ropogós legyen.

7

A megpirult bucikra helyezzük rá a sajtos-húsos ragut és már fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!
Philly cheesesteak szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66