Sajtburger grillezett jalapenoval és baconnal
Egy jó burger mindig leveszi a lábáról a vendégeket. Eltérünk egy picit az alap sajtburgertől és egy kicsit pikánssá tesszük. Érkezzen most egy burger jalapenoval, sajttal és baconnel. A pikáns ízek kedvelőinek kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott.
Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 175°C-ra és a darált marhahúst fűszerezzük a választott grill fűszerkeverékkel (javasoljuk a steak fűszert). Osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük hamburger pogácsákat.
A jalapeno paprikákat szeleteljük fel és mártsuk olívaolajba, majd egy vaslapon grillezzük meg a bacon társaságában. Miután megsültek tegyük félre. A jalapenot akár a barbecue szósszal is elkeverhetjük.
Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra érdemes 1-2 tekerés frissen őrölt borsot is rászórni. Amikor a hamburgerek a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.
Sajtburgerünk összeállítása: Zsemle alja, húspogácsa, jalapeno paprika, barbecue szósz, sült hagyma, bacon és a zsemle teteje.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 175°C-ra és a darált marhahúst fűszerezzük a választott grill fűszerkeverékkel (javasoljuk a steak fűszert). Osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük hamburger pogácsákat.
A jalapeno paprikákat szeleteljük fel és mártsuk olívaolajba, majd egy vaslapon grillezzük meg a bacon társaságában. Miután megsültek tegyük félre. A jalapenot akár a barbecue szósszal is elkeverhetjük.
Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra érdemes 1-2 tekerés frissen őrölt borsot is rászórni. Amikor a hamburgerek a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.
Sajtburgerünk összeállítása: Zsemle alja, húspogácsa, jalapeno paprika, barbecue szósz, sült hagyma, bacon és a zsemle teteje.