EcoFlow Napelem Panel EcoFlow 110W-os

109 900 Ft

EcoFlow 110W-os napelem panel

Biztosítsa energiafüggetlenségét az EcoFlow mobil fotovoltaikus panelekkel. A Delta és River sorozatú erőművekkel kompatibilisek, tökéletes kiegészítői sokoldalú alkalmazásuknak. Tiszta, megújuló energiát termel extra költségek nélkül. A kis méretű, mégis nagy hatékonyságú panelek bármilyen terepi körülmények között jól működnek, de akár otthona kertjében is.

Komplex szerkezet a még nagyobb hatékonyságért

Az EcoFlow panelek többrétegű szerkezete biztosítja a hatékony működést és a biztonságot. A felső réteg víz- és porálló. 92%-ban átlátszó, így hatékonyabb napenergia-gyűjtést tesz lehetővé. Az EVA anyag átlátszó rétege rugalmasságot biztosít a paneleknek és javítja a használat általános biztonságát. A panelek monokristályos szerkezete 19%-20%-os hatékonyságot garantál. A megerősített üvegszál és a végső vízálló bevonat további védelmet nyújt a sérülések és a nedvesség ellen.

Technológia a hatékonyság szolgálatában

A panelek teljesítményének növelésére egy új fotovoltaikus cellaosztó technológiát adaptáltak, így akár 20%-kal több energiát termelnek azonos méret mellett. Az EcoFlow állomást egyszerre használhatja áramforrásként és töltheti fel a panelekkel, amelyek folyamatosan új energiát szolgáltatnak.

Szerezzen még több energiát

Kombinálja a paneleket az EcoFlow állomások gyorsabb és hatékonyabb töltéséhez. A panelek 1 m-es MC4 kábellel vannak ellátva, így sorba köthetőek. A Delta 1300 mobilállomás gyorsabb feltöltéséhez elegendő három 110 W-os panel. A River 370 állomás feltöltéséhez kettő is elég.

A szállítás és a használat kényelme

A paneleket biztonságosan szállíthatja erre a célra szolgáló zsákokban, amelyek kihajtható állványként is szolgálhatnak. A paneleket könnyedén beállíthatja 0° és 180° között attól függően, hogy a naphoz képest hogyan szeretné elhelyezni őket.

Átgondolt kényelem

Az MC4-XT60 2,5 m-es kábelével a paneleket teljes napfényben és a mobil erőműben kényelmesen elhelyezheti. Tapadókorongok segítségével a paneleket sima felületekre, például ablakokra vagy az autó tetejére szerelheti.

A csomag tartalma:

  • fotovoltaikus panel
  • kábel
  • MC4 – XC60 (2,5 m)
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: 023985 Kategória: Címkék: , ,

További információk

Tömeg 4000 g
Súly

4 kg

Méret

Kihajtva: 158 x 51,4 x 2,0 cm, Összehajtva: 59 x 51,4 x 2,0 cm

Teljesítmény

110 W (+/- 5 W)

Üresjárati feszültség

21,7 V (Vmp 18,5 V)

Rövidzárlati áram

6,3 A (Imp 6,0 A)

Hatékonyság

20-21%

Elemek

monokristály

Kimenetek

MC4 az USB-C portra: max. 24 V, max. 6 A-ig, MC4 az XT60 portra: max. 80 V, max. 10 A-ig.

Összeköthetőség

Igen, Delta 1300-hoz legfeljebb három panel, River 370-hez legfeljebb két panel