EcoFlow River 2 hordozható áramforrás, elektromos generátor – 256Wh

129 900 Ft

EcoFlow RIVER 2 hordozható erőmű

Biztosítson megbízható energiaellátást a készülékeinek! Az EcoFlow RIVER 2 hordozható erőmű 256Wh-s kapacitással rendelkezik és a legtöbb eszközt képes ellátni árammal. A kimeneti teljesítménye eléri a 300 W-ot, az X-Boost technológiának köszönhetően pedig a 600 W-al is elbánik. Az erőmű a gyorstöltést is támogatja, így csupán 60 perc alatt 100%-ra töltheti! Emellett meglepően könnyű,így a hordozása nem fog problémát okozni, valamint egy applikáció segítségével kényelmesen működtetheti!

Ellátja árammal a legtöbb készüléket

Mindegy, hogy milyen eszközt szeretne ellátni árammal, a RIVER 2 nem fogja cserben hagyni! Az erőmű kimeneti teljesítménye 300W (AC kimenet), de az X-Boost technológia előnyeit is kihasználhatja, aminek köszönhetően a River 2 a 600 W-os eszközökkel is képes megbirkózni! Mindennek köszönhetően az erőmű a legtöbb eszközt képes ellátni árammal, legyen az laptop, lámpa vagy turmix.

0%-ról 100%-ra egy óra alatt

A RIVER 2 támogatja a gyorstöltést egy AC kimenet használatával, aminek segítségével egy óra alatt 100%-ra töltheti a készüléket! Kempingezni megy? Vagy esetleg egy lakóautós kirándulást tervez? Tegye töltőre az erőművet, amíg bepakolja a bőröndöket és mire készen van, a RIVER 2 is feltölt!

Négyféle módon is töltheti

Töltse úgy az erőművet, ahogy szeretné! A RIVER 2 négyféle töltési módot is támogat: használhat hozzá AC kimenetet, autós töltőt, de akár környezetbarát napenergiát is, amivel napelempanel segítségével 3 óra alatt feltöltheti az erőművet. A RIVER 2 emellett egy újítással is rendelkezik: USB-C kábel segítségével is töltheti!

Megbízható akkumulátor

A RIVER 2 egy kiváló befektetés, mivel hosszú ideig működni fog! Egy fejlett LFP akkumulátorral lett felszerelve, aminek kiemelkedő az élettartama: akár 3000 alkalommal is teljesen feltöltheti vele az erőművet, ami 10 évnyi használatot jelent! Emellett az LFP akkumulátor hatékony és biztonságos működést kínál, még magas hőmérsékleten is. A fejlett BMS rendszer pedig az akkumulátor megbízható működéséért a felelős.

Mindig kéznél van

Piknikezni megy? Barbecue partit szervez? Vagy esetleg sátrazni készül? Vigye magával a RIVER 2-t és élvezze, hogy bárhol is jár, lesz áramforrása! Az új erőmű 30%-al könnyebb, mint a korábbi modell: csupán 3,5 kg. Emellett egy praktikus fogantyú is van rajta, amivel sokkal könnyebb hordozni.

EPS funkció

Vannak olyan szituációk, amelyeket nem lehet előre megjósolni, viszont fel lehet rájuk készülni! Az EcoFlow RIVER 2 jól fog jönni, hogyha vészhelyzeti áramellátásra lenne szüksége, mivel EPS funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges áramkimaradás esetén 30 másodpercen belül elkezdi ellátni árammal a hozzácsatlakoztatott készülékeket. Így nyugodt lehet, hogy a fontos eszközei mindig áramellátás alatt lesznek.

Teljeskörű vezérlés az EcoFlow applikációval

Mostantól távolról is könnyedén vezérelheti az erőművét! Ehhez csak az EcoFlow applikációt kell használnia, amit az App Store-ból vagy a Google Play Áruházból tölthet le. A segítségével könnyedén ellenőrizheti a töltöttségi szintet, változtathat a beállításokon és megváltoztathatja a töltési sebességet is. A RIVER 2-t csatlakoztathatja Wi-Fi-vel vagy Bluetooth-al is a telefonjához. Az EcoFlow applikációval minden egyetlen érintésre lesz Öntől!

A készlet tartalma:

  • RIVER 2 hordozható erőmű
  • AC töltőkábel
  • Autós töltőkábel
  • Üzembe helyezési útmutató
Elérhetőség: Készleten Cikkszám: ZMR600-B-EU Kategória: Címkék: ,

További információk

Tömeg 3700 g
Kapacitás

256Wh

Súly

3,5 kg

Méret

Kb. 245x214x142mm

AC bemenet

220-240V~ 50/60Hz, 8A max.

DC bemenet

11-30V 110W, 8A max.

USB-C bemenet / kimenet

5 / 9 / 12 / 15 / 20V 3A, 60W max.

USB-A kimenet

5V 2.4A 12W max. (portonként)

DC kimenet

12.6V 8A, 100W max.

AC output

Tiszta szinuszhullám, 300W teljes (600W), 230V~ 50/60Hz

Akkumulátor cella

LFP

Élettartam

80%-os kapacitás 3000 töltési ciklus után

Kibocsátási hőmérséklet

-10°C-től 45°C-ig

Töltési hőmérséklet

0°C-tól 45°C-ig

Optimális működési hőmérséklet

20°C-tól 30°C-ig

Tárolási hőmérséklet

-10°C-tól 45°C-ig (optimális 20°C-tól 30°C-ig)

Applikáció

EcoFlow (iOs, Android)

Csatlakozás

Wi-Fi, Bluetooth

Garancia

5 év