Feuermeister aramid grill-bbq kesztyű

16 990 Ft

Feuermeister® Aramid grill kesztyű – fekete, párban

Feuermeister® grillkesztyű fekete – lélegző és hőálló az Aramid / Nomex-nek (tűzálló öltözék) köszönhetően.

A fekete prémium grill és a BBQ kesztyű a Feuermeister® márka második generációja. A duplán kötött hővédő kesztyűt kiváló minőségű kivitelezés jellemzi.

Külseje fekete, hőálló aramidból / Nomex-ből (tűzálló öltözék) készült lélegző kesztyű. A belső bélés a legfinomabb pamut 80% / poliészter 20% kötött anyagból készül a tökéletes kényelem érdekében.

A hőálló szilikon csúszásmentes

A biztonságos és csúszásmentes tapadás érdekében a kesztyű mindkét oldalán egy igényesen alkalmazott, hőálló szilikon réteggel van ellátva, amelynek közepén az exkluzív Feuermeister® tömítés található. Ugyanakkor a mindkét oldalon felhordott szilikon biztosítja, hogy ideálisan simuljon, és lehetővé teszi a kesztyű bal és jobb oldalán történő viselését egyaránt.

Grill kesztyű – tartós és mosható

A minőségi kesztyű ismételt viselés és mosás után sem veszíti el fittségét és tartósságát. A kötött csuklópán – amelyet szándékosan tartanak extra hosszúnak – tökéletesen védi az alkart a hőtől és a pattogó szikráktól.
A funkcionalitás és a megjelenés közötti tökéletes szimbiózisban a grillkesztyű egyszerre robusztus és modern.

Ideiglenes hőállóság 500°C-ig

A hővédő grillkesztyű megfelel az új, egyéni védőeszközökről szóló 2016/425. Sz. Előírásoknak, és az EN 388 és EN 407 szerintu tanúsítványnak. Az EN 407 szabvány szerint a hővédő kesztyű még a legmagasabb 4-es értékeléssel 350°C-ig terjedő hőmérsékletre is tanúsított, és rövid ideig 500°C-ig is hőálló. A fekete kötött grillkesztyű a biztonságos grillezést jelenti bármilyen helyzetben.

A különleges ajándék – Feuermeister® grillkesztyű stílusos csomagolásban

A Feuermeister® egy vonzó ajándékcsomagolásban kerül kiszállításra, hogy megtapasztalhassa a tipikus Aramid / Nomex felület haptikus örömét.

További információk

Tömeg 500 g