Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Malac császárhús sütése grillen

Malac császárhús sütése grillen


császárhús malachús bbq recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Fald Fel! csapata egy nagyon ropogós malaccsászár receptet hozott ma nektek. Ropogós bőr, szaftos hús, király fűszerek, füst. Mi így sütjük a húsok császárát!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő2 óra 30 percÖsszesen2 óra 40 perc
Hozzávalók:
 1 kg Kométa Sertés császárszalonna
 3 darab répa
 1 darab zeller
 3 darab krumpli
 3 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 1 l húsalaplé
 olívaolaj
Elkészítés
1

A császárunk húsos oldalát bedörzsöljük a választott rub fűszerkeverékkel. Megfordítjuk és finoman a bőrt éppen csak átvágva beirdaljuk, majd olívaolajos kezelés után szintén rubbal dörzsöljük.

2

Egy tepsit olajjal kenjetek ki és a durvára vágott zöldségeket helyezzétek rá. Fontos, hogy olyan zöldségeket válasszatok, amelyeknek a főzési ideje magas, illetve ízvilágával színesíti a húsunkat. Amiket mi javaslunk: krumpli, zeller, répa, vöröshagyma és fokhagyma.

3

A sütés 250 fokon kezdődik 20 percen át a grillsütőn, majd 160 fokon folytatódik 3 órán keresztül, így a zöldségek csak és kizárólag a hús végett szerepelnek, fogyasztásra köretként már nem lesznek alkalmasak.

4

Amint bekerült a sütőbe a malachusi, öntsük fel a tepsit húsalaplével és folyamatosan pótoljátok a sütés során.

5

A 3 óra elteltével már szolgálhatjuk is fel a ropogós malaccsászárt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett bárányborda sült gesztenyévelHúsimádók figyelem! Az egyik legjobb recept amit báránybordából elkészíthetünk! Hozzá grillezett sült gesztenye és burgonya és egy extra mentás szósz is dukál.
Szárazon pácolt texasi marhaoldalasNe hagyd, hogy egy nagyobb marhaborda megfélemlítsen! Ennek az egyszerű száraz pácnak az elkészítése 20 percet vesz igénybe, és utána elvégzi helyetted az összes nehéz feladatot. Hiszen ezután egyszerűen megfüstöljük a húst 4-5 órán keresztül, majd becsomagoljuk a bordákat alufóliába vagy hentespapírba és tökéletesre sütjük.
Füstölt Seattle hot dogA krémsajt egy furcsa feltétnek tűnhet egy virslihez, de addig ne vesd el az ötletet, amíg ki nem próbáltad ezt a füstölt, seattle-i verziót. Amerika északnyugati részének kedvence, de valószínűleg bármelyik kerti grillezésen nagy sláger lesz.
Vegán burger és zsemle Hévízi ÁkossalVegán ételek grillsütőn? Miért is ne! A burger egy klasszikus grillétel, de ebben a rendhagyó videóban most egy vegán burgert készíteünk el Ákossal. Ez a recept #olajmentes #szójamentes #teljesértékű #vegán

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 kg Kométa Sertés császárszalonna
 3 darab répa
 1 darab zeller
 3 darab krumpli
 3 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 1 l húsalaplé
 olívaolaj

Elkészítés

Elkészítés
1

A császárunk húsos oldalát bedörzsöljük a választott rub fűszerkeverékkel. Megfordítjuk és finoman a bőrt éppen csak átvágva beirdaljuk, majd olívaolajos kezelés után szintén rubbal dörzsöljük.

2

Egy tepsit olajjal kenjetek ki és a durvára vágott zöldségeket helyezzétek rá. Fontos, hogy olyan zöldségeket válasszatok, amelyeknek a főzési ideje magas, illetve ízvilágával színesíti a húsunkat. Amiket mi javaslunk: krumpli, zeller, répa, vöröshagyma és fokhagyma.

3

A sütés 250 fokon kezdődik 20 percen át a grillsütőn, majd 160 fokon folytatódik 3 órán keresztül, így a zöldségek csak és kizárólag a hús végett szerepelnek, fogyasztásra köretként már nem lesznek alkalmasak.

4

Amint bekerült a sütőbe a malachusi, öntsük fel a tepsit húsalaplével és folyamatosan pótoljátok a sütés során.

5

A 3 óra elteltével már szolgálhatjuk is fel a ropogós malaccsászárt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Malac császárhús sütése grillen
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66