Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Bajor hot dog – Oktoberfest grillrecept

Bajor hot dog – Oktoberfest grillrecept


oktoberfest német bajor hot-dog grillkolbász recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Azoknak ajánljuk ezt a gyors receptet, akik inkább a haverokkal vannak együtt a partin és nem a tűz felett sülnek össze a húsokkal.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 1 csomag grillkolbász
 2 darab hosszúkás buci
 200 g bacon
 1 fej lilahagyma
 dijoni mustár
 400 g görög joghurt
 ízlés szerint só, bors
Elkészítés
1

Az első kulcs a jó minőségű grillkolbász, amiben a választást rátok bízzuk. Legyen a klasszikus bajor vagy a fűszeres formája.

2

Indítsátok be a pellet grillsütőt és pár perc alatt ezzel készen is lesztek. A következő lépés a bacon és a savanyú káposzta elkészítése.

3

Egy serpenyőben a felkockázott bacont zsírjára süssétek le és rakhatjátok is hozzá a káposztát. A lényeg, hogy üljenek össze az ízek, de ne szárítsátok ki őket teljesen.

4

Végül már csak a bucit kell megvágnotok, majd megkennetek dijoni mustárral. Érkezhet bele a grillkolbász, rá a sült baconos káposzta és frissen kockázott lilahagyma. Egy jópofa sör mellé a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Miami csirkeszárnyakEgyedi és ízletes grillezett csirkeszárny receptet mutatunk. Néhány óra pácolás közben szívják magukba a zamatos ízeket ezek a husik, majd a rácson ropogósra sülnek, végül szószba forgatjuk.
Velőscsont baconbe tekert kukoricávalEgyik kedvenc előételünket mutatjuk be, ami akár már egy teljes fogásként is helyt áll: velőscsont baconbe tekert kukoricával fa pellet grillen elkészítve.
Buffalo csirkeszárny grillsütőnA városi legenda szerint 55 éves ennek a receptnek a története, amit azóta már Buffalo városán kívül az egész világ imád és fogyaszt. Természetesen a népszerű recept grillsütőn is elkészíthető, íme a Buffalo csirkeszárnyak.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 csomag grillkolbász
 2 darab hosszúkás buci
 200 g bacon
 1 fej lilahagyma
 dijoni mustár
 400 g görög joghurt
 ízlés szerint só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Az első kulcs a jó minőségű grillkolbász, amiben a választást rátok bízzuk. Legyen a klasszikus bajor vagy a fűszeres formája.

2

Indítsátok be a pellet grillsütőt és pár perc alatt ezzel készen is lesztek. A következő lépés a bacon és a savanyú káposzta elkészítése.

3

Egy serpenyőben a felkockázott bacont zsírjára süssétek le és rakhatjátok is hozzá a káposztát. A lényeg, hogy üljenek össze az ízek, de ne szárítsátok ki őket teljesen.

4

Végül már csak a bucit kell megvágnotok, majd megkennetek dijoni mustárral. Érkezhet bele a grillkolbász, rá a sült baconos káposzta és frissen kockázott lilahagyma. Egy jópofa sör mellé a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk!
Bajor hot dog – Oktoberfest grillrecept
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66