Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett pisztráng és snidlinges-petrezselymes burgonya korongok

Grillezett pisztráng és snidlinges-petrezselymes burgonya korongok


grillezett pisztráng snidlinges burgonyával recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy könnyed nyári grillezéshez pisztrángot ajánlunk! Töltsük meg zseniális ízekkel, amiben segít a Milestone66 SPG és Blue fűszerkeverék.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 2 darab citrom
 1 evőkanál vaj
 10 darab közepes burgonya
 2 evőkanál friss snidling
Eszközök
Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Vasedénybe öntsünk vizet és helyezzük a grillre. Amikor felforrt csepegtessünk bele néhány csepp citromlevet és sózzuk, majd kezdjük el főzni benne az egész burgonyákat.

3

Fűszerezzük be a pisztrángot. Ehhez használjunk kívül-belül Milestone66 SPG+ és Blue fűszereket.
Az SPG só, bors, fokhagyma triumvirátusa kiegészítve egy gyengéd citrusos fűszerezéssel, míg a Blue kifejezetten halakhoz és tenger gyümölcseihez ajánlott fűszerkeverék.

4

A pisztráng fűszerezése után töltsük meg a belsejét aprított fokhagymával és szeletelt citrommal, illetve snidlinggel.

5

Az időközben megfőtt burgonyákat vágjuk ketté, helyezzük egy tepsibe és vajazzuk meg. Ízlésünk szerint fűszerezzük tovább SPG-vel és aprított snidlinggel.

6

A fűszerezett pisztrángokra csepegtessünk némi olívaolajat, majd helyezzük a félbevágott burgonyák mellé a pellet grillsütőben kb. 30-35 percre. Félidőben ne felejtsük el megfordítani.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Baconbe tekert csirkemáj kifliburgonyával – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky ebben a videóban két változatát mutatja meg nekünk a baconbe tekert csirkemájnak. Zseniális és látványos ebéd vagy épp vendégváró finomság... és természetesen a friss petrezselyem sem maradt ki a receptből.
Baconos sült zöldbabEz az egyszerű recept minden étkezést nagyszerűvé varázsolhat. Csak keverjük össze a hozzávalókat, és tegyük őket egy tepsire 20 percre 205℃-on.
Grillezett spárgaEgyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 2 darab citrom
 1 evőkanál vaj
 10 darab közepes burgonya
 2 evőkanál friss snidling
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Vasedénybe öntsünk vizet és helyezzük a grillre. Amikor felforrt csepegtessünk bele néhány csepp citromlevet és sózzuk, majd kezdjük el főzni benne az egész burgonyákat.

3

Fűszerezzük be a pisztrángot. Ehhez használjunk kívül-belül Milestone66 SPG+ és Blue fűszereket.
Az SPG só, bors, fokhagyma triumvirátusa kiegészítve egy gyengéd citrusos fűszerezéssel, míg a Blue kifejezetten halakhoz és tenger gyümölcseihez ajánlott fűszerkeverék.

4

A pisztráng fűszerezése után töltsük meg a belsejét aprított fokhagymával és szeletelt citrommal, illetve snidlinggel.

5

Az időközben megfőtt burgonyákat vágjuk ketté, helyezzük egy tepsibe és vajazzuk meg. Ízlésünk szerint fűszerezzük tovább SPG-vel és aprított snidlinggel.

6

A fűszerezett pisztrángokra csepegtessünk némi olívaolajat, majd helyezzük a félbevágott burgonyák mellé a pellet grillsütőben kb. 30-35 percre. Félidőben ne felejtsük el megfordítani.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett pisztráng és snidlinges-petrezselymes burgonya korongok
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66