BBQ gulyás

Egy igazán izgalmas változatát hoztuk el a méltán híres és ízes gulyáslevesnek. Már attól nagyon extra hogy friss sertésoldalasból készül, arról nem is beszélve, hogy kedvenc húsos falatjaink 6 órát füstölődtek. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.
Csapjunk bele ebbe a rövidnek nem mondható, de eszméletlen király receptbe! Az első lépés, hogy az oldalasokat megszórjuk a Milestone66 grill-bbq sertés fűszerkeverékkel.
Jöhet a sütés! Természetesen pellet grillsütőben készítettük el levesünk alapját, amit hat órán keresztül füstöltünk 140°C-on.
A sütés után jöhet a leves alapjának elkészítése: daraboljuk fel két fej vöröshagymát és 4 gerezd fokhagymát, amiket egy kis olívaolajon süssünk elő.
Két darab petrezselyem, egy zeller, két répa és két darab aprított burgonya is kerüljön edényünkbe.
Jöhet rá egy kis só, bors és mehetne bele az oldalasok, illetve egy kis őrölt pirospaprika.
Öntsük fel vízzel és körülbelül egy óra alatt főzzük készre. Tálalásnál jöhet egy kis kenyér és friss petrezselyem. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Csapjunk bele ebbe a rövidnek nem mondható, de eszméletlen király receptbe! Az első lépés, hogy az oldalasokat megszórjuk a Milestone66 grill-bbq sertés fűszerkeverékkel.
Jöhet a sütés! Természetesen pellet grillsütőben készítettük el levesünk alapját, amit hat órán keresztül füstöltünk 140°C-on.
A sütés után jöhet a leves alapjának elkészítése: daraboljuk fel két fej vöröshagymát és 4 gerezd fokhagymát, amiket egy kis olívaolajon süssünk elő.
Két darab petrezselyem, egy zeller, két répa és két darab aprított burgonya is kerüljön edényünkbe.
Jöhet rá egy kis só, bors és mehetne bele az oldalasok, illetve egy kis őrölt pirospaprika.
Öntsük fel vízzel és körülbelül egy óra alatt főzzük készre. Tálalásnál jöhet egy kis kenyér és friss petrezselyem. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.