Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ gulyás

BBQ gulyás


bbq gulyás gulyásleves recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy igazán izgalmas változatát hoztuk el a méltán híres és ízes gulyáslevesnek. Már attól nagyon extra hogy friss sertésoldalasból készül, arról nem is beszélve, hogy kedvenc húsos falatjaink 6 órát füstölődtek. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő8 óraÖsszesen8 óra 15 perc
Hozzávalók
 1 kg sertésoldalas
 friss petrezselyem
 2 csokor petrezselyem
 4 gerezd fokhagyma
 őrölt pirospaprika
 2 fej vöröshagyma
 Milestone66 Red sertés fűszerkeverék
 2 darab burgonya
 1 darab zeller
 olívaolaj
 2 darab répa
 só, bors
Elkészítés
1

Csapjunk bele ebbe a rövidnek nem mondható, de eszméletlen király receptbe! Az első lépés, hogy az oldalasokat megszórjuk a Milestone66 grill-bbq sertés fűszerkeverékkel.

2

Jöhet a sütés! Természetesen pellet grillsütőben készítettük el levesünk alapját, amit hat órán keresztül füstöltünk 140°C-on.

3

A sütés után jöhet a leves alapjának elkészítése: daraboljuk fel két fej vöröshagymát és 4 gerezd fokhagymát, amiket egy kis olívaolajon süssünk elő.

4

Két darab petrezselyem, egy zeller, két répa és két darab aprított burgonya is kerüljön edényünkbe.

5

Jöhet rá egy kis só, bors és mehetne bele az oldalasok, illetve egy kis őrölt pirospaprika.

6

Öntsük fel vízzel és körülbelül egy óra alatt főzzük készre. Tálalásnál jöhet egy kis kenyér és friss petrezselyem. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Malac császárhús sütése grillenA Fald Fel! csapata egy nagyon ropogós malaccsászár receptet hozott ma nektek. Ropogós bőr, szaftos hús, király fűszerek, füst. Mi így sütjük a húsok császárát!
Injektált grillcsirke – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky fogott két egész csirkét és szuper vajas-fűszeres páclével injektálta, majd megsütötte. A végeredmény két szaftos grillcsirke, mellé fűszeres-vajas grillkrumplival.
Grillezett garnélarákPercek alatt elkészül és könnyedén tengerparti ízeket idézhetünk meg ezzel a garnélarák recepttel. Csak rövid ideig szabad sütni, különben megkeményedik.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 kg sertésoldalas
 friss petrezselyem
 2 csokor petrezselyem
 4 gerezd fokhagyma
 őrölt pirospaprika
 2 fej vöröshagyma
 Milestone66 Red sertés fűszerkeverék
 2 darab burgonya
 1 darab zeller
 olívaolaj
 2 darab répa
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Csapjunk bele ebbe a rövidnek nem mondható, de eszméletlen király receptbe! Az első lépés, hogy az oldalasokat megszórjuk a Milestone66 grill-bbq sertés fűszerkeverékkel.

2

Jöhet a sütés! Természetesen pellet grillsütőben készítettük el levesünk alapját, amit hat órán keresztül füstöltünk 140°C-on.

3

A sütés után jöhet a leves alapjának elkészítése: daraboljuk fel két fej vöröshagymát és 4 gerezd fokhagymát, amiket egy kis olívaolajon süssünk elő.

4

Két darab petrezselyem, egy zeller, két répa és két darab aprított burgonya is kerüljön edényünkbe.

5

Jöhet rá egy kis só, bors és mehetne bele az oldalasok, illetve egy kis őrölt pirospaprika.

6

Öntsük fel vízzel és körülbelül egy óra alatt főzzük készre. Tálalásnál jöhet egy kis kenyér és friss petrezselyem. A füst markáns íze és az oldalas omlós állaga egy felejthetetlen folyékony csodát varázsol az asztalra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
BBQ gulyás
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66