Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Bacon burger borsos sajttal

Bacon burger borsos sajttal


Bacon Burger borsos sajttal okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ha imádod a friss bors és a bacon ízét, akkor ez a burger neked készült. Szaftos burger, ráolvadt sajttal és friss őrölt borssal, ropogós bacon. Ha csak elképzeled az ízeket máris összefut a nyál a szádban! Itt az ideje felfűteni a grillsütőt és a tette mezejére lépni! A recept eredetileg borsos sajttal készült, de teszteltük frissen őrölt borssal és így is lenyűgözött az ízkavalkád.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 450 g marhahús darálva
 4 darab hamburger zsemle
 8 szelet bacon
 3 gerezd zúzott fokhagyma
 1 vöröshagyma, aprítva
 1 teáskanál tört bors
 4 szelet cheddar sajt
 1 paradicsom szeletelve
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és a darált marhahúst keverjük össze a zúzott fokhagymával, aprított hagymával és frissen őrölt borssal, majd osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük pogácsákat.

2

Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra ízlés szerint tekerjünk frissen őrölt borsot és hagyjuk egybeolvadni a sajttal.

3

A bacon szeleteket és a hamburger zsemlét szintén a grillsütőn pirítsuk meg.

4

Amikor a hamburgerhúsok a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.

5

Baconburgerünk összeállítása: Zsemle alja, két szelet paradicsom, húspogácsa, 2 szelet bacon és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett kukorica parmezánnal és fokhagymávalAdjunk ennek a nyári köretnek a sajtos fokhagymás extra ízvilágot. A friss kukoricát fokhagymás vajkeverékbe áztatjuk, puhára grillezzük, majd szájban olvadó parmezánnal és petrezselymes körettel díszítjük.
Füstölt guacamoleAzték eredetű étel került a receptek közé, amely a mexikói konyha egyik alap fogása, de persze már az egész világot meghódította. Egy pikáns étel, amely finom zöldségekből és avokádból áll, a füstről pedig a grillsütő gondoskodik.
Édes-füstös BBQ oldalasA sertésoldalasokat ezúttal először almalébe áztatjuk, befűszerezzük, majd alacsonyan hőfokon és lassan elkészítjük a pellet grillsütőn. Végül pedig egy édes BBQ mázzal tesszük tökéletessé az ízeket, amelyről vendégeink majd áradozni fognak.
Teriyaki szárított marhahús, beef jerkyA beef jerky vagy szárított marhahús a tökéletes fehérje, amelyet túrázás vagy meccsnézés közben fogyaszthatunk. Húsos snack füstös, rágós, ami nagyon népszerű és könnyen elkészíthető fa pellet grillsütőn is. Vizet ne felejtsünk el inni utána.

Hozzávalók

Hozzávalók
 450 g marhahús darálva
 4 darab hamburger zsemle
 8 szelet bacon
 3 gerezd zúzott fokhagyma
 1 vöröshagyma, aprítva
 1 teáskanál tört bors
 4 szelet cheddar sajt
 1 paradicsom szeletelve

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és a darált marhahúst keverjük össze a zúzott fokhagymával, aprított hagymával és frissen őrölt borssal, majd osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük pogácsákat.

2

Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra ízlés szerint tekerjünk frissen őrölt borsot és hagyjuk egybeolvadni a sajttal.

3

A bacon szeleteket és a hamburger zsemlét szintén a grillsütőn pirítsuk meg.

4

Amikor a hamburgerhúsok a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.

5

Baconburgerünk összeállítása: Zsemle alja, két szelet paradicsom, húspogácsa, 2 szelet bacon és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
Bacon burger borsos sajttal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66