Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Bacon burger borsos sajttal

Bacon burger borsos sajttal


Bacon Burger borsos sajttal okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ha imádod a friss bors és a bacon ízét, akkor ez a burger neked készült. Szaftos burger, ráolvadt sajttal és friss őrölt borssal, ropogós bacon. Ha csak elképzeled az ízeket máris összefut a nyál a szádban! Itt az ideje felfűteni a grillsütőt és a tette mezejére lépni! A recept eredetileg borsos sajttal készült, de teszteltük frissen őrölt borssal és így is lenyűgözött az ízkavalkád.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 450 g marhahús darálva
 4 darab hamburger zsemle
 8 szelet bacon
 3 gerezd zúzott fokhagyma
 1 vöröshagyma, aprítva
 1 teáskanál tört bors
 4 szelet cheddar sajt
 1 paradicsom szeletelve
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és a darált marhahúst keverjük össze a zúzott fokhagymával, aprított hagymával és frissen őrölt borssal, majd osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük pogácsákat.

2

Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra ízlés szerint tekerjünk frissen őrölt borsot és hagyjuk egybeolvadni a sajttal.

3

A bacon szeleteket és a hamburger zsemlét szintén a grillsütőn pirítsuk meg.

4

Amikor a hamburgerhúsok a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.

5

Baconburgerünk összeállítása: Zsemle alja, két szelet paradicsom, húspogácsa, 2 szelet bacon és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Nachos tál grillen, gazdagonA mexikói konyha nagyon jó mártogatósban és chipsekben is. Ebben a tálban egyesülnek ezek a jellemezők és egy brutál megrakott tv nézős, beszélgetős étel jön létre. Minek nevezzelek, kérdezné Petőfi, de mi inkább kérdezősködés helyett felfaljuk.
Louisiana cajun burgerKülönböző konyhák keveredéséből született meg a cajun (kédzsön). Erős, karakteres ízek jellemzik a stílust, amelyben keveredik a francia, spanyol, mediterrán konyhavilág az USA-ba érkező népek szokásaival. Ebben a szellemben készült el ez a rendkívül érdekes burger, amely a cajun konyha központjáról Louisiana-ról neveztünk el.

Hozzávalók

Hozzávalók
 450 g marhahús darálva
 4 darab hamburger zsemle
 8 szelet bacon
 3 gerezd zúzott fokhagyma
 1 vöröshagyma, aprítva
 1 teáskanál tört bors
 4 szelet cheddar sajt
 1 paradicsom szeletelve

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és a darált marhahúst keverjük össze a zúzott fokhagymával, aprított hagymával és frissen őrölt borssal, majd osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük pogácsákat.

2

Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra ízlés szerint tekerjünk frissen őrölt borsot és hagyjuk egybeolvadni a sajttal.

3

A bacon szeleteket és a hamburger zsemlét szintén a grillsütőn pirítsuk meg.

4

Amikor a hamburgerhúsok a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.

5

Baconburgerünk összeállítása: Zsemle alja, két szelet paradicsom, húspogácsa, 2 szelet bacon és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
Bacon burger borsos sajttal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66