Baconbe tekert csirkecomb dobverő – Jord Althuizen receptje alapján
Bürgés Tomi Jord Althuizen BBQ-világbajnok chicken lollipop receptje alapján készítette el ezt a zseniális baconbe tekert csirkecomb dobverőt.
A csirkecombokat mossuk és tisztítsuk meg. A bütyök alatt vágjuk be és szedjük le. A húst toljuk fel, hogy megkapjuk a doberő/nyalók formát.
Fűszerezzük ízlés szerinti fűszerekkel. Mi természetesen a Milestone66 Yellow szárnyas grillfűszert ajánljuk.
A combokat baconnel tekerjük be. Javasoljuk, hogy egyet egyik irányból, egy másik pedig az ellenkező irányból tekerjünk rá a tökéletes fedésért.
A csontot tekerjük be alufóliával, hogy ne égjen meg.
A szószhoz keverjük össze a vaddohány mézet és a rizsbort. Ezek az alapanyagok sajnos ritkábban szerezhetők be, így helyettesítsük tetszés szerint a kedvenc barbecue szószunkkal.
Indítsuk el a fa pellet grillsütőnket és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.
Ezen a hőmérsékleten 45 percig süssük a csirkecombokat, majd kenjük át a szósszal és süssük további 10 percig.
A mártogatós hozzávalóit keverjük össze és helyezzük a hűtőbe amíg sülnek a csirkecombok. A kész dobverőket belemártogatva fogyasszuk.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A csirkecombokat mossuk és tisztítsuk meg. A bütyök alatt vágjuk be és szedjük le. A húst toljuk fel, hogy megkapjuk a doberő/nyalók formát.
Fűszerezzük ízlés szerinti fűszerekkel. Mi természetesen a Milestone66 Yellow szárnyas grillfűszert ajánljuk.
A combokat baconnel tekerjük be. Javasoljuk, hogy egyet egyik irányból, egy másik pedig az ellenkező irányból tekerjünk rá a tökéletes fedésért.
A csontot tekerjük be alufóliával, hogy ne égjen meg.
A szószhoz keverjük össze a vaddohány mézet és a rizsbort. Ezek az alapanyagok sajnos ritkábban szerezhetők be, így helyettesítsük tetszés szerint a kedvenc barbecue szószunkkal.
Indítsuk el a fa pellet grillsütőnket és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.
Ezen a hőmérsékleten 45 percig süssük a csirkecombokat, majd kenjük át a szósszal és süssük további 10 percig.
A mártogatós hozzávalóit keverjük össze és helyezzük a hűtőbe amíg sülnek a csirkecombok. A kész dobverőket belemártogatva fogyasszuk.