Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

BBQ kacsamell sütőtökpürével

BBQ kacsamell sütőtökpürével


bbq kacsamell recept sötőtökpüré okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Időigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 30 perc
Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors
Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

BBQ marhaborda színes káposztasalátávalMi lehet amerikaibb, mint a marhaborda és a káposztasaláta? Párosítsuk ezt a kiadós húst egy könnyű és élénk salátával, amelyből sugárzik a nyári életérzés.
Sült spárgás-sajtos lepény pancettávalTökéletes előétel lehet ez a sós lepény leveles tészta alappal, friss spárgával, pancettával és parmezánnal. De akár egy könnyű salátával kiegészítve, főételként is tálalhatjuk. Egy igazán egyszerű, mégis elegáns fogás következik.
Múmia fasírt – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a fasírt múmiák receptje.
Pácolt, sült báránycombokNemcsak húsvétkor és karácsonykor jó ötlet bárányt készíteni, de ez a pácolt báránycomb recept biztosan feldobja az ünnepi asztalt is.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

BBQ kacsamell sütőtökpürével
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66