Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

BBQ sertésoldalas

BBQ sertésoldalas


bbq oldalas sertésoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A száraz fűszeres bbq oldalas a grillezés egyik legszebb és legfinomabb terméke. Annyira szeretik az egész világon, hogy a top grill és barbecue alapanyagról van szó. Már elkészítése után a fellegekben fogunk járni a mennyei illatoktól.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óra 5 percFőzési idő5 óraÖsszesen6 óra 5 perc
Hozzávalók:
 1 egész egész oldalas
 1 evőkanál olivaolaj
 almalé
 almaecet
Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt először a legkisebb fokozatra (füstölésre), majd a hőmérsékletet 110-120 ° C-ra állítva.

2

A sertésoldalasról távolítsuk el a hártyát majd dörzsöljük be mindkét oldalát olívaolajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Hagyjuk legalább 1 órát pihenni a hűtőben.

3

Füstöljük az oldalast kb. 5 órán keresztül, vagy addig, amíg a belső hőmérséklete 82 °C és 90 °C között nem lesz. A hús elkészültekor sötét, fényes és könnyen lecsúszik majd a csontról.

4

3-4 alkalommal fújhatunk rá almaecet/almalé keveréket, ha túl száraznánk látnánk a húst.

5

Amikor elkészült a bbq sertésoldalas vegyük le a rácsról és hagyjuk pihenni 15 percet.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett báránybordákA grillezett bárányborda egy családot és barátokat lenyűgöző recept. Könnyen és gyorsan elkészíthető. Az eredmény egy finom és füstös bárányhús, robusztus fatüzelésű ízekkel a pellet grillről.
Baconbe tekert csirkeszárny és combFűszerezzük a kedvenc grillfűszerünkkel a csirkeszárnyakat, majd tekerjük be baconbe és irány a grill. Szuper fingerfood készül, amihez egy kellemes kéksajt mártás is jól passzolhat.
Grillcsirke kenőcs, pácSzoky youtube csatornáján időnként Pit Boss Okosgrillen készít ételeket. Amikor grillcsirkét készített egy ínycsiklandozó sörös kencsőccsel, páccal kente át a madarakat - íme a recept.
Kentucky bourbon BBQ csülökBürgés Tomi ezúttal sertés hátsó csülköket dobott a rácsra, miután alaposan befűszerezte. A sütés közben még különböző szószokkal fokozta az élvezeteket na és persze alapos füstöt is kapott a csülök.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 egész egész oldalas
 1 evőkanál olivaolaj
 almalé
 almaecet

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt először a legkisebb fokozatra (füstölésre), majd a hőmérsékletet 110-120 ° C-ra állítva.

2

A sertésoldalasról távolítsuk el a hártyát majd dörzsöljük be mindkét oldalát olívaolajjal és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Hagyjuk legalább 1 órát pihenni a hűtőben.

3

Füstöljük az oldalast kb. 5 órán keresztül, vagy addig, amíg a belső hőmérséklete 82 °C és 90 °C között nem lesz. A hús elkészültekor sötét, fényes és könnyen lecsúszik majd a csontról.

4

3-4 alkalommal fújhatunk rá almaecet/almalé keveréket, ha túl száraznánk látnánk a húst.

5

Amikor elkészült a bbq sertésoldalas vegyük le a rácsról és hagyjuk pihenni 15 percet.

Jó étvágyat kívánunk!

Notes

BBQ sertésoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66