Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Chili Dog

Chili Dog


chili dog recept fald fel okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Fald Fel! csapata egy igazán pikáns és szaftos HOT DOG receptet hozott el nektek! A ketchup, mustár, majonézen túl is van élet, hát még milyen! Grill, füst, ropogós virsli, szalonna, chili! Ilyen a mi egyik kedvenc street foodunk!

Adag6 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszesen50 perc
Hozzávalók:
 100 g zsírszalonna
 1 fej vöröshagyma
 500 g sertés darálthús
 1 teáskanál
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 teáskanál darált chili
 1 doboz paradicsomszósz
 1 evőkanál worchester szósz
 1 csomag Kométa bécsi virsli
 2 darab hosszú hot-dog buci
 majonéz
 200 g Szarvasi Füstölt mozzarella
Elkészítés
1

A Chili hot dog recept pellet grillsütőn készült.

2

Chili:
A zsírszalonnát apróra kockázzátok fel és kezdjétek el lassú lángon zsírjára sütni. Miután a vöröshagyma is elkészült a zsiradékban, érkezhet hozzá a darált hús.

3

Miközben sül a husi megfűszerezitek sóval, darált chilivel és fokhagymaporral.

4

Mikor barnára pirult, belerakjátok a paradicsomot, a dijoni mustárt és a worchester szószt. A paradicsom és a chili formáját teljes mértékben bízzátok az ízlésetekre, használhattok teljesen friss paradicsomot és chilit is akár vagy maradhattok a szósznál és a száraz darált chilinél, ahogy mi is tettük. A chilit végül teljesen sűrűre kell elkészítenetek, hogy a bucikba szépen bele tudjátok rakni.

5

Buci és Virsli:
A választott virsliteknek magas hústartalmúnak kell lennie, mi a Kométa bécsi virslijét választottuk, amit finoman éppen csak a kés élével irdaltunk be. Pár perc alatt a grilleteken szépen megsül és egy enyhe füstös ízt is kap. A bucikat vágjátok félbe, de maradjon kinyitható. Kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg szintén a grillrácson.

6

Összerakás:
Minden résztvevő elkészültével a bucikba kerüljön 1-1 virsli.
Szedjetek rá bőven a chiliből és reszeljetek rá sajtot.
A maximális élvezetért ezzel is kerüljön vissza a tűzre és miután megolvadt a sajt, faljátok be!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett gyümölcssalátaSemmi sem passzol jobban bármely ételhez, mint ez a friss, grillezett gyümölcssaláta. Az ananászt, a mangót és az almát grillezzük, megszórjuk cukorral, meglocsoljuk kókuszkrémmel, és az egészet ínycsiklandó maracuja szósszal bolondítjuk meg.
Grillezett csirkemell sült retekkel, töltött édesburgonyávalGyakran kérdezik tőlünk, hogy mit ajánlunk egy könnyed nyári grillebéd vagy vacsora alkalmával. Nos, természetesen van néhány javaslatunk: egy egészséges és ízletes grillezett csirkemell, amit grillezett sült retekkel és narancsszeletekkel egészítünk ki. Továbbá, egy duplán sült édesburgonya csónakkal fokozzuk az élvezetet, hogy a teljes étel igazán fantasztikus ízorgiává váljon. Ez a különleges, mégis könnyen elkészíthető fogás tökéletesen kombinálja a hús és a zöldségek ízét. Ráadásul magas tápanyagtartalmú és egészséges, így a gyerkőcöknek is bátran kínálható.
Argentin T-bone steak chimichurri szósszalNézzétek meg, hogyan készíti el a Fald fel! csapata otthon a steaket. Egy gyönyörű szelet argentin marhához volt szerencséjük, amit a pellet grillre dobtak. Akik szeretik a szaftos húsokat, azoknak ez egy kötelező recept. T-Bone!
A legfinomabb cigánypecsenyeA cigánypecsenye az egyik legtradicionálisabb fogás a magyar konyhában. Igaz erre a receptre is, hogy eredet a homályba vész, és rengeteg egyedi változat él a köztudatban. Sokan készítik mustárral, illetve nélküle, sok helyen pedig tükörtojást sütnek rá. Próbáljátok ki az előre bepácolt, grillen készült verziót is.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 100 g zsírszalonna
 1 fej vöröshagyma
 500 g sertés darálthús
 1 teáskanál
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 teáskanál darált chili
 1 doboz paradicsomszósz
 1 evőkanál worchester szósz
 1 csomag Kométa bécsi virsli
 2 darab hosszú hot-dog buci
 majonéz
 200 g Szarvasi Füstölt mozzarella

Elkészítés

Elkészítés
1

A Chili hot dog recept pellet grillsütőn készült.

2

Chili:
A zsírszalonnát apróra kockázzátok fel és kezdjétek el lassú lángon zsírjára sütni. Miután a vöröshagyma is elkészült a zsiradékban, érkezhet hozzá a darált hús.

3

Miközben sül a husi megfűszerezitek sóval, darált chilivel és fokhagymaporral.

4

Mikor barnára pirult, belerakjátok a paradicsomot, a dijoni mustárt és a worchester szószt. A paradicsom és a chili formáját teljes mértékben bízzátok az ízlésetekre, használhattok teljesen friss paradicsomot és chilit is akár vagy maradhattok a szósznál és a száraz darált chilinél, ahogy mi is tettük. A chilit végül teljesen sűrűre kell elkészítenetek, hogy a bucikba szépen bele tudjátok rakni.

5

Buci és Virsli:
A választott virsliteknek magas hústartalmúnak kell lennie, mi a Kométa bécsi virslijét választottuk, amit finoman éppen csak a kés élével irdaltunk be. Pár perc alatt a grilleteken szépen megsül és egy enyhe füstös ízt is kap. A bucikat vágjátok félbe, de maradjon kinyitható. Kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg szintén a grillrácson.

6

Összerakás:
Minden résztvevő elkészültével a bucikba kerüljön 1-1 virsli.
Szedjetek rá bőven a chiliből és reszeljetek rá sajtot.
A maximális élvezetért ezzel is kerüljön vissza a tűzre és miután megolvadt a sajt, faljátok be!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Chili Dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66