Chimichurri – argentin bbq pác, szósz
A fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!
Hozzávalók
1 csomag petrezselyem
1 csomag koriander
0,50 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
½ citrom leve
2 evőkanál vörösborecet
só, bors ízlés szerint
csilipor ízlés szerint
100 ml olívaolaj
őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)
Elkészítés
1
Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
Tájékozódj az Okosgrillekről:
- Kosárba teszemGyorsnézet
- Kosárba teszemGyorsnézet
- Kosárba teszemGyorsnézet
- Kosárba teszemGyorsnézet
További receptek:
Hozzávalók
Hozzávalók
1 csomag petrezselyem
1 csomag koriander
0,50 fej lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
½ citrom leve
2 evőkanál vörösborecet
só, bors ízlés szerint
csilipor ízlés szerint
100 ml olívaolaj
őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)
Elkészítés
Elkészítés
1
Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!