Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sült zöldségek: cékla, répa, jamgyökér, tök, paszternák

Sült zöldségek: cékla, répa, jamgyökér, tök, paszternák


sült cékla répa tök jam recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A gyökérzöldségek tele vannak tápanyagokkal, ezért most a pellet grillen sütve töltsük meg őket extra ízekkel, és szolgáljuk fel őket, például egy kiadós köretként.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 1 csokor céklamegdörzsölve, kockázva
 1 csokor aranycéklamegdörzsölve, kockázva
 1 darab vaj tökmeghámozva és kimagozva
 1 darab jamgyökér hámozott
 1 darab paszternákmeghámozva
 1 darab nagy sárgarépameghámozva
 1 darab nagy vöröshagyma
 4 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál friss kakukkfű levél
 1 darab fahéjrúd
 3 evőkanál olívaolaj
 só, bors
 2 evőkanál méz
Elkészítés
1

Ha készen állunk, tekerjük a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 230℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Vágjuk a zöldségeket 1.3 cm-es kockákra, majd dobjuk őket egy nagy tálba a fokhagyma gerezdekkel, kakukkfű levelekkel, olívaolajjal és fahéjrúddal.

3

Egy tepsit kibélelünk alufóliával. Ezen egyenletesen terítsük el a zöldségeket, és szórjuk meg őket sóval és borssal.

4

Süssük a zöldségeket a pellet grillsütőn 45 percig, vagy amíg megpuhulnak. Amikor ez kész, tegyük őket egy tálba, és csorgassunk a tetejére mézet. Forrón tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Ropogós BBQ csirkeszárnyakEgyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.
BBQ kacsamell sütőtökpürévelIdőigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 csokor céklamegdörzsölve, kockázva
 1 csokor aranycéklamegdörzsölve, kockázva
 1 darab vaj tökmeghámozva és kimagozva
 1 darab jamgyökér hámozott
 1 darab paszternákmeghámozva
 1 darab nagy sárgarépameghámozva
 1 darab nagy vöröshagyma
 4 gerezd fokhagyma
 3 evőkanál friss kakukkfű levél
 1 darab fahéjrúd
 3 evőkanál olívaolaj
 só, bors
 2 evőkanál méz

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk, tekerjük a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 230℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Vágjuk a zöldségeket 1.3 cm-es kockákra, majd dobjuk őket egy nagy tálba a fokhagyma gerezdekkel, kakukkfű levelekkel, olívaolajjal és fahéjrúddal.

3

Egy tepsit kibélelünk alufóliával. Ezen egyenletesen terítsük el a zöldségeket, és szórjuk meg őket sóval és borssal.

4

Süssük a zöldségeket a pellet grillsütőn 45 percig, vagy amíg megpuhulnak. Amikor ez kész, tegyük őket egy tálba, és csorgassunk a tetejére mézet. Forrón tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sült zöldségek: cékla, répa, jamgyökér, tök, paszternák
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66