Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Chimichurri – argentin bbq pác, szósz

Chimichurri – argentin bbq pác, szósz


chimichurri churrasco szósz okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 1 csomag petrezselyem
 1 csomag koriander
 0,50 fej lilahagyma
 3 gerezd fokhagyma
 ½ citrom leve
 2 evőkanál vörösborecet
 só, bors ízlés szerint
 csilipor ízlés szerint
 100 ml olívaolaj
 őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)
Elkészítés
1

Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Édes-tüzes BBQ oldalasEzek a húsok édesek, tüzesek és nehezen überelhetők. Matt Pittman receptje két különböző fűszeres rubot, egy almaleves locsolást és egy édes, szaftos befejezést egyesít a BBQ oldalas tökéletességéért.
A tökéletes meccsnézős BBQ oldalasKészüljünk fel a nyálcsorgatásra ezekkel a St. Louis-stílusú oldalasokkal. Ez a hústípus több zsírt és csontot tartalmaz, így ízletes és olcsó választás lehet, ha a tökéletes meccsnapi receptet keressük.
Pármai grill sertéstarja grill recept by Szoky konyhájaImádjuk a sertéstarját és ez ennek a receptnek is köszönhető. A pármai tarja grillsütőn elkészítve és oltárira finom és minden perce megéri, amíg elkészül. Szoky videóban mutatja meg, hogyan is kell elkészíteni.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 csomag petrezselyem
 1 csomag koriander
 0,50 fej lilahagyma
 3 gerezd fokhagyma
 ½ citrom leve
 2 evőkanál vörösborecet
 só, bors ízlés szerint
 csilipor ízlés szerint
 100 ml olívaolaj
 őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)

Elkészítés

Elkészítés
1

Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Chimichurri – argentin bbq pác, szósz
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66