Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Malac császárhús sütése grillen

Malac császárhús sütése grillen


császárhús malachús bbq recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Fald Fel! csapata egy nagyon ropogós malaccsászár receptet hozott ma nektek. Ropogós bőr, szaftos hús, király fűszerek, füst. Mi így sütjük a húsok császárát!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő2 óra 30 percÖsszesen2 óra 40 perc
Hozzávalók:
 1 kg Kométa Sertés császárszalonna
 3 darab répa
 1 darab zeller
 3 darab krumpli
 3 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 1 l húsalaplé
 olívaolaj
Elkészítés
1

A császárunk húsos oldalát bedörzsöljük a választott rub fűszerkeverékkel. Megfordítjuk és finoman a bőrt éppen csak átvágva beirdaljuk, majd olívaolajos kezelés után szintén rubbal dörzsöljük.

2

Egy tepsit olajjal kenjetek ki és a durvára vágott zöldségeket helyezzétek rá. Fontos, hogy olyan zöldségeket válasszatok, amelyeknek a főzési ideje magas, illetve ízvilágával színesíti a húsunkat. Amiket mi javaslunk: krumpli, zeller, répa, vöröshagyma és fokhagyma.

3

A sütés 250 fokon kezdődik 20 percen át a grillsütőn, majd 160 fokon folytatódik 3 órán keresztül, így a zöldségek csak és kizárólag a hús végett szerepelnek, fogyasztásra köretként már nem lesznek alkalmasak.

4

Amint bekerült a sütőbe a malachusi, öntsük fel a tepsit húsalaplével és folyamatosan pótoljátok a sütés során.

5

A 3 óra elteltével már szolgálhatjuk is fel a ropogós malaccsászárt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sörösdoboz burgerBakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!
Chimichurri – argentin bbq pác, szószA fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!
Grillen sült őszi zöldségkeverékSült zöldségreceptünk segítségével pillanatok alatt kivághatjuk magunkat egy váratlan vendég érkezésekor, ha gyorsan szeretnénk készíteni valami finomat. Ez az egyszerű és egészséges recept kelbimbót, újburgonyát, pézsmatököt és csiperke gombát tartalmaz.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 kg Kométa Sertés császárszalonna
 3 darab répa
 1 darab zeller
 3 darab krumpli
 3 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 1 l húsalaplé
 olívaolaj

Elkészítés

Elkészítés
1

A császárunk húsos oldalát bedörzsöljük a választott rub fűszerkeverékkel. Megfordítjuk és finoman a bőrt éppen csak átvágva beirdaljuk, majd olívaolajos kezelés után szintén rubbal dörzsöljük.

2

Egy tepsit olajjal kenjetek ki és a durvára vágott zöldségeket helyezzétek rá. Fontos, hogy olyan zöldségeket válasszatok, amelyeknek a főzési ideje magas, illetve ízvilágával színesíti a húsunkat. Amiket mi javaslunk: krumpli, zeller, répa, vöröshagyma és fokhagyma.

3

A sütés 250 fokon kezdődik 20 percen át a grillsütőn, majd 160 fokon folytatódik 3 órán keresztül, így a zöldségek csak és kizárólag a hús végett szerepelnek, fogyasztásra köretként már nem lesznek alkalmasak.

4

Amint bekerült a sütőbe a malachusi, öntsük fel a tepsit húsalaplével és folyamatosan pótoljátok a sütés során.

5

A 3 óra elteltével már szolgálhatjuk is fel a ropogós malaccsászárt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Malac császárhús sütése grillen
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66