Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve

Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve

csirkenyársak recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ezek a szórakoztató előételek tele vannak ízekkel, könnyű elkészíteni őket hétköznap esténként, sőt akár egy bulit is bármikor fel tudunk dobni vele.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 1 kg bőrnélküli csirkecombfilé nagyobb kockákra vágva
 4 darab Mézes BBQ Szósz
 lilahagyma
 paprika
 szalonna
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és áztassuk be a fa nyársakat 30 percre.
Fém nyársak esetén erre nincs szükség.

2

A csirkecomb darabokat és a negyedelt lilahagymát egy közepes tálba tesszük, leöntjük egy evőkanál olíva olajjal, majd Milestone66 Yellow szárnyas húsokhoz ajánlott fűszerrel ízesítjük és összeforgatjuk.

3

Húzzuk a csirkedarabokat a nyársra. Tipp: ha hosszúak vagy lelógnak, hajtsuk félbe a csirkét és úgy tűzzük fel. 1-1 csirkedarab után érkezhet lilahagyma és paprika is, de egy-egy levágott szalonna is jól áll a nyársnak.

4

Helyezzük a nyársakat közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt és süssük kb. 5 percen keresztül, majd fordítsuk meg a nyársakat és kenjük át a barbecue szósszal.

5

Zárjuk vissza és süssük további 5 percen keresztül, majd újra fordítsuk és kenjük meg. Zárt fedél alatt süssük addig, amíg karamellizálódik a máz és a csirke megpuhul.

6

Vegyük le a csirkét a grillről, és hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt kedvenc grillzöldségeink mellé tálaljuk. Jó étvágyat!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillen sült őszi zöldségkeverékSült zöldségreceptünk segítségével pillanatok alatt kivághatjuk magunkat egy váratlan vendég érkezésekor, ha gyorsan szeretnénk készíteni valami finomat. Ez az egyszerű és egészséges recept kelbimbót, újburgonyát, pézsmatököt és csiperke gombát tartalmaz.
Pulled pork töltött káposztaKorábban készítettünk már pulled pork kocsonyát, az ünnepi asztalra. Idén töltött káposztára került sor, amiből tépett malacos verzió készült darált hús helyett. Izgalmas fúzió, mindenképpen érdemes kipróbálni, ráadásul agyagedényben készült, így még extrább az ízélmény.
A legendás Reuben szendvicsA Reuben szendvics egy észak-amerikai grillezett szendvics, amely sült marhahúsból, svájci sajtból, savanyú káposztából és orosz öntetből áll, rozskenyér szeletek között grillezve. A kóser stílusú csemegeüzletekhez kötődik, de nem kóser, mert húst és sajtot kombinál.
Argentin stílusú BBQ marhaborda, marhaoldalasA hagyományos argentin grillezés pusztán egyszerű, alapvető fűszerezést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a hús természetes ízei feldobják a fogást, és a természetes fafüstölés aromáit. Az eredmény felejthetetlen lesz.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 kg bőrnélküli csirkecombfilé nagyobb kockákra vágva
 4 darab Mézes BBQ Szósz
 lilahagyma
 paprika
 szalonna
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és áztassuk be a fa nyársakat 30 percre.
Fém nyársak esetén erre nincs szükség.

2

A csirkecomb darabokat és a negyedelt lilahagymát egy közepes tálba tesszük, leöntjük egy evőkanál olíva olajjal, majd Milestone66 Yellow szárnyas húsokhoz ajánlott fűszerrel ízesítjük és összeforgatjuk.

3

Húzzuk a csirkedarabokat a nyársra. Tipp: ha hosszúak vagy lelógnak, hajtsuk félbe a csirkét és úgy tűzzük fel. 1-1 csirkedarab után érkezhet lilahagyma és paprika is, de egy-egy levágott szalonna is jól áll a nyársnak.

4

Helyezzük a nyársakat közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt és süssük kb. 5 percen keresztül, majd fordítsuk meg a nyársakat és kenjük át a barbecue szósszal.

5

Zárjuk vissza és süssük további 5 percen keresztül, majd újra fordítsuk és kenjük meg. Zárt fedél alatt süssük addig, amíg karamellizálódik a máz és a csirke megpuhul.

6

Vegyük le a csirkét a grillről, és hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt kedvenc grillzöldségeink mellé tálaljuk. Jó étvágyat!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Csirkenyársak lilahagymával Milestone66 Yellow-val fűszerezve
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66