Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Cubano szendvics

Cubano szendvics


cubano szendvics grill recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Íme egy itthon kevésbé ismert szendvics, ami az Óceán túloldalán nagyon népszerű - főleg - Kubában és az USA-ban.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra 5 perc
Hozzávalók
 3 darab ciabatta vagy szendvics kifli
 tarja
 só, bors ízlés szerint
 3 evőkanál djoni mustár
 100 g füstölt szeletelt sonka
 3 darab csemege uborka
 vaj
 mozzarella sajt
Szósz
 1 teáskanál őrölt kömény
 1 teáskanál oregánó
 1 teáskanál fokhagymapor
 1 darab lime leve
 1 darab narancs leve
 1 evőkanál olivaolaj
Elkészítés
1

Az egész tarját vágjuk szeletekre. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd locsoljuk meg olívaolajjal.

2

A szósz hozzávalóit keverjük össze, majd a tarja szeleteket 200-210 °C-on helyezzük a pellet grillsütő rácsára. Folyamatosan forgassuk és kenjük át a citrusos szósszal, amíg át nem sül.

3

A Cubano szendvics összeállítása: vágjuk ketté a ciabattát vagy szendvics kiflit és a szósszal, illetve dijoni mustárral kenjük meg, helyezzük rá a füstölt sonkát, az időközben elkészült és csíkokra vágott tarja szeleteket, a csemege uborkát, mozzarella sajtot.

4

A szendvics mindkét külső oldalát kenjük át vajjal, majd a grillsütő segítségével süssük át úgy, hogy közben összenyomjuk a kiflit.

Jó étvágyat!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt, töltött, baconbe tekert jalapeno popperJóból is megárt a sok, kivéve ha füstről, sajtról, csípős jalapeno paprikáról, baconről és grillről van szó. Ez a recept maga a menyország egy kis pikáns ízvilággal, ami (nem) sajnos mindig pillanatok alatt elfogy.
Vietnámi pork belly Bahn Mi szendvicsA vietnami ihletésű BBQ Pork Belly Banh Mi szendvics zamatos: a füstölt és párolt sertéscsászár, a ropogós friss zöldség, a házi savanyúság csípős sriracha szósszal egyesülnek egy ciabatta buciban. Készülj fel az egyik legjobb szendvicsre!
SPG fűszerezett, sörben párolt marhaoldalasLehet, hogy a marhabordákon nincs annyi hús, mint a sertés oldalason, de ha pl. Traeger 'Que szószba forgatjuk, akkor felejthetetlenül finomak lesznek. Grillezzük meg őket egy serpenyőben, hogy ne égjenek le és a hús is szaftos maradhasson.
Bejgli készítés grillenHálaadáskor a pulyka tradicionális étel az USA-ban, de itthon nyugodtan használjunk kacsát, libát vagy csirkét ehhez a recepthez. Baconbe csomagolva, almával megtöltve fantasztikus édes és sós ízek keveredését élhetjük át, kényelmesen, egyszerűen a grillsütőből.

Hozzávalók

Hozzávalók
 3 darab ciabatta vagy szendvics kifli
 tarja
 só, bors ízlés szerint
 3 evőkanál djoni mustár
 100 g füstölt szeletelt sonka
 3 darab csemege uborka
 vaj
 mozzarella sajt
Szósz
 1 teáskanál őrölt kömény
 1 teáskanál oregánó
 1 teáskanál fokhagymapor
 1 darab lime leve
 1 darab narancs leve
 1 evőkanál olivaolaj

Elkészítés

Elkészítés
1

Az egész tarját vágjuk szeletekre. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd locsoljuk meg olívaolajjal.

2

A szósz hozzávalóit keverjük össze, majd a tarja szeleteket 200-210 °C-on helyezzük a pellet grillsütő rácsára. Folyamatosan forgassuk és kenjük át a citrusos szósszal, amíg át nem sül.

3

A Cubano szendvics összeállítása: vágjuk ketté a ciabattát vagy szendvics kiflit és a szósszal, illetve dijoni mustárral kenjük meg, helyezzük rá a füstölt sonkát, az időközben elkészült és csíkokra vágott tarja szeleteket, a csemege uborkát, mozzarella sajtot.

4

A szendvics mindkét külső oldalát kenjük át vajjal, majd a grillsütő segítségével süssük át úgy, hogy közben összenyomjuk a kiflit.

Jó étvágyat!

Notes

Cubano szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66