Édes fűszeres marhabordák
Ahhoz, hogy a borda nagyszerű legyen elárulunk egy titkot. Ami pedig nem más, minthogy gyakran kenjük át a marhabordákat a páccal, különösen a főzési idő vége felé. Ez rétegezi a mártást, így a bordák ragadósak és igazán tökéletesek lesznek.
Öntsük egy serpenyőbe az olivaolajat, majd pirítsuk meg rajta a hagymát és fokhagymát kb 3 percen keresztül.
1 Minutes
Adjuk hozzá a ketchupot, mézet, csípős paprikakrémet és a csípős szószt. A különbség a csípős paprikakrém és a csípős szósz között, hogy a paprikakrém sűrűbb, tartalmazza a paprika magját is, míg a csípős szósz lazább állagú, szinte folyékony szósz, mint pl a tabasco.
Hagyjuk, hogy a pácunk közepes-alacsony hőmérsékleten párolódjon nagyjából 10 percig.
Ezután a marhabordákat sóval és borssal szórjuk meg és tegyük a közepes hőmérsékletre (100-110 fok) melegített pellet Okosgrillre.
Legalább 3 órán keresztül hagyjuk benne a marhabordákat, időnként fordítsuk meg és a szósszal kenjük át újra és újra.
BBQ szószt és héjában sült vajjal locsolt burgonyát ajánlunk hozzá.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Öntsük egy serpenyőbe az olivaolajat, majd pirítsuk meg rajta a hagymát és fokhagymát kb 3 percen keresztül.
1 Minutes
Adjuk hozzá a ketchupot, mézet, csípős paprikakrémet és a csípős szószt. A különbség a csípős paprikakrém és a csípős szósz között, hogy a paprikakrém sűrűbb, tartalmazza a paprika magját is, míg a csípős szósz lazább állagú, szinte folyékony szósz, mint pl a tabasco.
Hagyjuk, hogy a pácunk közepes-alacsony hőmérsékleten párolódjon nagyjából 10 percig.
Ezután a marhabordákat sóval és borssal szórjuk meg és tegyük a közepes hőmérsékletre (100-110 fok) melegített pellet Okosgrillre.
Legalább 3 órán keresztül hagyjuk benne a marhabordákat, időnként fordítsuk meg és a szósszal kenjük át újra és újra.
BBQ szószt és héjában sült vajjal locsolt burgonyát ajánlunk hozzá.