Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal


fokhagymás citromos csirkecomb parmezánnal grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óraFőzési idő30 percÖsszesen1 óra 30 perc
Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Bacon burger borsos sajttalHa imádod a friss bors és a bacon ízét, akkor ez a burger neked készült. Szaftos burger, ráolvadt sajttal és friss őrölt borssal, ropogós bacon. Ha csak elképzeled az ízeket máris összefut a nyál a szádban! Itt az ideje felfűteni a grillsütőt és a tette mezejére lépni! A recept eredetileg borsos sajttal készült, de teszteltük frissen őrölt borssal és így is lenyűgözött az ízkavalkád.
Göngyölt szarvashús sajtos tojásos nokedlivelManapság felcsapva a netet könnyedén betudjátok szerezni a különböző vadhúsokat. Úgy hogy a most mi is így tettünk. A szarvashús mellé készítünk egy klasszikus uborkasalit, köretnek sajtos tojásos nokedlit, valamint egy juhtúrós krémet.
Reggeli kiadós bagel szendvicsTojás, bacon, sajt bagelben. Ezzel a grillen készült reggelivel biztosan jól indul a nap. Az álmoskönyv szerint egy kávéval kiegészítve pedig egész napra jók lesznek a kilátásaink.
Koreai csirkeszárny pácolva, füstölveAz ázsiai konyha előszeretettel nyúl egyik kedvenc grillhúsunkhoz, a csirkeszárnyhoz. Ebben a verzióban egy pácolt, grillezett, majd csípős szószban megforgatott és végül minden földi jóval megszórt szárnyat mutatunk be.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66