Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal


fokhagymás citromos csirkecomb parmezánnal grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óraFőzési idő30 percÖsszesen1 óra 30 perc
Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Borsos beef jerky, szárított marhahúsA szárított marhahús az íz és a tartósság tökéletes kombinációja. Legyen szó egy hosszú utazásról vagy egy késő esti nasizásról, ez a könnyű, de tápláló csemege mindig jól jön, hogy felélénkítse az ízlelőbimbóidat. Fa pellet grillsütőn készítve a füst további ízélményt biztosít.
BBQ csirkés pizzaA klasszikus paradicsomos pizzák népszerű alternatívája a BBQ-s, csirkés pizza, amelyet már pellet okosgrill is elkészíthet, a klasszikus olasz kemencés-füstös ízzel együtt!
Ricset – vegán sólet agyagedényben Hévízi ÁkossalVegán ételek grillsütőn? Miért is ne! Kezdjük is egy igazán finom étellel, amely a sólet vegán kistestvére a ricset. A zöldségekkel felturbózott gerslis egytálételt Hévízi Ákossal a veganblog.hu társalapítójával készítettük el közösen agyagedényben. Ez a recept #olajmentes #szójamentes #teljesértékű #vegán
Pácolt marhaoldalasA pácolás kulcsa az erőteljes ízű ételekhez, és ez egy tökéletes recept ha valami szaftosra vágyunk. Hagyjuk, hogy a szósz összekovácsolja az ízeket egy éjszakán át és felejtsük el a villát, ehhez a puha húshoz nem lesz rá szükségünk.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66