Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal


fokhagymás citromos csirkecomb parmezánnal grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.

Adag4 főre
Előkészítési idő1 óraFőzési idő30 percÖsszesen1 óra 30 perc
Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pulled pork házi száraz rubFüstös, édes és fűszeres pulled porkhoz ajánlott száraz rub, amely tökéletes a sertéshús füstölésre! Ezt a házi készítésű fűszerkeveréket is használhatod, ha bbq pulled porkot készítenél.
Bacon grill hot-dogA hot-dog is lehet izgalmas grillétel, főleg, ha egy kis bacon is kerül rá. Ha így készül a grillezett hot-dog biztosan máshogy nézel majd erre az egyszerű ételre.
Dán palacsintagolyó, aebleskiverA legenda szerint a Vikingek ereje ebből a töltött palacsinta golyókból származott. Bár picit nehéz elképzelni, de mi van ha igaz? Ne kockáztassunk mi sem, próbáljuk ki gyorsan a dánok finom édességét!

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66