Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal

Grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal


pisztráng grill recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy kellemes halételt készített számotokra Ádám: grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal GMG pellet grillsütőn.

Adag4 főre
Előkészítési idő2 óraFőzési idő20 percÖsszesen2 óra 20 perc
Hozzávalók:
 2 darab pisztráng
 1 marék friss petrezselyem
 1 marék spenót
 1 marék friss metélőhagyma
 1 marék friss citromfű
 1 darab citrom
 2 evőkanál olíva olaj
 4 gerezd fokhagyma
 só, bors
Krumplihoz:
 500 g krumpli
 1 evőkanál olíva olaj
 só, bors
 100 g bryndza
Köret:
 100 g vaj
 fél citrom leve
 só, bors
 200 g zöldbab
 50 g mandula
Elkészítés
1

Egy kellemes halételt készített számotokra Ádám: grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal GMG pellet grillsütőn.

Elsőként melegítsük elő az Okosgrillünket 240 °C -ra és a félbevágott krumplikat olívaolajjal kenjétek be majd sózzátok, borsozzátok. Összesen 45 percre lesz szükségük a rácson.

2

Ha elkészült a burgonya hagyjátok visszahűlni a sütőt 180 °C -ra és készítsétek elő a halakba kerülő tölteléket.

3

Ehhez vágjátok fel egy marék petrezselymet, spenótot, metélőhagymát és tépjetek le pár levél citromfüvet, majd egy tálban olívaolajjal kevertek össze, valamint töltsétek meg a halat citromszeletek kíséretében.

4

A pisztrángokat írdaljátok be, ahova szétnyomott fokhagymát helyezzetek, végül kenjétek meg olajjal és sózzátok, borsozzátok ezt is ízlés szerint. Rakjátok őket egy kiolajozott tepsire és 25 perc alatt gyönyörű ropogósra sülnek.

5

Végül a köretet kell elkészíteni amihez 100 gramm vajat olvasszatok fel és adjatok hozzá fél citrom levét. Forgassatok meg benne 200 gramm zöldbabot, 50 gramm mandulát és természetesen a só és a bors innen se maradjon el.

6

A vajas szószt főzzétek enyhén sűrűre, a krumplit töltsétek meg bryndzával és tálaljátok azt is a hal mellé.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt Hawaii tésztasalátaKöszöntsük egy nagy Alohával ezt a krémes makaróni salátát! A klasszikus salátát most egy majonézes, sárgarépás, fekete olívás és mogyoróhagymás keverékkel egészítjük ki, mindezt pedig a tökéletes füstillattal koronázzuk meg!
Füstölt, chilis marhaszegyes nacho tálNem fogyott el a BBQ marhaszegy? Íme egy szuper ötlet maradékmentesképpen. Fogtuk a szegyet és a chilit, na és persze egy nagy marék tortilla chipset, kicsit feltúrbóztuk és máris létrejött az egyik legjobb füstös-sajtos-chilis buli nasi.
Balkán grillszendvicsEgy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!
A tökéletes Cézár salátaKészítsük el a nyár egyik sláger salátáját, a Cézár salátát. A legtöbb helyen (sajnos) valamilyen egyszerű instant öntettel készül, de ebben a videóban az eredeti recept szerint készítjük el az öntetet, amibe még szardella is kerül! A crouton és a csirkemell természetesen pellet grillen készül.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 2 darab pisztráng
 1 marék friss petrezselyem
 1 marék spenót
 1 marék friss metélőhagyma
 1 marék friss citromfű
 1 darab citrom
 2 evőkanál olíva olaj
 4 gerezd fokhagyma
 só, bors
Krumplihoz:
 500 g krumpli
 1 evőkanál olíva olaj
 só, bors
 100 g bryndza
Köret:
 100 g vaj
 fél citrom leve
 só, bors
 200 g zöldbab
 50 g mandula

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy kellemes halételt készített számotokra Ádám: grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal GMG pellet grillsütőn.

Elsőként melegítsük elő az Okosgrillünket 240 °C -ra és a félbevágott krumplikat olívaolajjal kenjétek be majd sózzátok, borsozzátok. Összesen 45 percre lesz szükségük a rácson.

2

Ha elkészült a burgonya hagyjátok visszahűlni a sütőt 180 °C -ra és készítsétek elő a halakba kerülő tölteléket.

3

Ehhez vágjátok fel egy marék petrezselymet, spenótot, metélőhagymát és tépjetek le pár levél citromfüvet, majd egy tálban olívaolajjal kevertek össze, valamint töltsétek meg a halat citromszeletek kíséretében.

4

A pisztrángokat írdaljátok be, ahova szétnyomott fokhagymát helyezzetek, végül kenjétek meg olajjal és sózzátok, borsozzátok ezt is ízlés szerint. Rakjátok őket egy kiolajozott tepsire és 25 perc alatt gyönyörű ropogósra sülnek.

5

Végül a köretet kell elkészíteni amihez 100 gramm vajat olvasszatok fel és adjatok hozzá fél citrom levét. Forgassatok meg benne 200 gramm zöldbabot, 50 gramm mandulát és természetesen a só és a bors innen se maradjon el.

6

A vajas szószt főzzétek enyhén sűrűre, a krumplit töltsétek meg bryndzával és tálaljátok azt is a hal mellé.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett pisztráng mandulás zöldbabbal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Erdélyi dézsa fürdő
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66