Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillkolbászos szendvics coleslaw-val, cheddar sajttal

Grillkolbászos szendvics coleslaw-val, cheddar sajttal


fald fel hot dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy könyörtelenül finom grillfogás következik, amely nem csupán gusztusos, izgalmas és laktató, hanem, még ráadásul pofátlanul egyszerű is.

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő40 percÖsszesen55 perc
Hozzávalók:
 4 csomag grillkolbász
 ¼ fej fehér káposzta
 ¼ fej vörös káposzta
 1 darab sárgarépa
 ½ fej vöröshagyma
 1 kis doboz tejföl
 3 evőkanál majonéz
 1 evőkanál mustár
 1 evőkanál méz
 ½ citrom leve
 só, bors ízlés szerint
 6 darab kaliforniai paprika
 200 g cheddar sajt
 2 darab vekni
Elkészítés
1

Ételünk megvalósítását a krémes és könnyed alapként szolgáló coleslaw saláta (avagy: amerikai káposztasaláta) elkészítésével kezdjük. Ehhez negyed fej fehér és lila káposztát használunk.

2

Egy edénybe helyezzük a vékony csíkokra szeletelt káposztát, a finomra aprított vöröshagymát, továbbá a julienre vágott (akár egy gyufaszálnál is vékonyabbra szelt) fél fej sárgarépát.

3

Érkezik még bele: egy kis doboz tejföl, 1 evőkanál mustár és méz, három evőkanál majonéz, továbbá fél citromnak a leve. Végezetül, a só és a bors szintén most - még a keverés előtt - kell, hogy hozzá kerüljön az edény tartalmához.
TIPP: Javasolt, a coleslaw salátát 24 órával a felhasználási idő előtt elkészíteni és hűtőbe helyezni, a maximális élvezet érdekében.

4

Vágjuk nagyobb szeletekre a 6 darab (három különböző színben pompázó) kaliforniai paprikát, majd helyezzük őket az Okos fa pellet grillre, 150 fokon.

5

Mire a paprikák elkészülnek, követhetik őket a különféle, beirdalt grillkolbászok, illetve a félbevágott kenyerek, mely utóbbiakat megfordítván, reszelt cheddar sajttal szórunk meg.

6

Amint a sajt ráolvadt a pirított kenyerekre, már is kezdetét veheti a szendvicsek tetszés szerinti összeállítása. Saját módszerünk alapján, a saláta rétegre kerülnek a sorjában elhelyezett kolbászok, tetejükre pedig a grillezett paprika szeletek.

7

Utolsó lépésként, szórjuk meg a tésztát cayenne borssal és petrezselyemmel, a szalonnát pedig szezámmagal. Díszítés gyanánt, használjunk bazsalikomot. Máris elkészültünk!

8

TIPP: Bár a császárszalonna elkészítéséhez - ízlés szerint - megannyi fűszerkeverék közül válogathatunk, ehhez a recepthez, inkább a pikáns változatokat javasoljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Vietnámi csirkeszárnyA vietnami pác ütős ízekkel itatja át a csirkeszárnyakat így szinte olyan, mintha Délkelet-Ázsiá-ban fogyasztanánk el az ebédet.
Pulled pork töltött hot dogHa unod már a klasszikus grill ételeket, akkor ez nagyon fog tetszeni! Egy sajtos, szaftos nagyon extra receptet hoztunk amit bárki el tud készíteni.
Argentin T-bone steak chimichurri szósszalNézzétek meg, hogyan készíti el a Fald fel! csapata otthon a steaket. Egy gyönyörű szelet argentin marhához volt szerencséjük, amit a pellet grillre dobtak. Akik szeretik a szaftos húsokat, azoknak ez egy kötelező recept. T-Bone!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 csomag grillkolbász
 ¼ fej fehér káposzta
 ¼ fej vörös káposzta
 1 darab sárgarépa
 ½ fej vöröshagyma
 1 kis doboz tejföl
 3 evőkanál majonéz
 1 evőkanál mustár
 1 evőkanál méz
 ½ citrom leve
 só, bors ízlés szerint
 6 darab kaliforniai paprika
 200 g cheddar sajt
 2 darab vekni

Elkészítés

Elkészítés
1

Ételünk megvalósítását a krémes és könnyed alapként szolgáló coleslaw saláta (avagy: amerikai káposztasaláta) elkészítésével kezdjük. Ehhez negyed fej fehér és lila káposztát használunk.

2

Egy edénybe helyezzük a vékony csíkokra szeletelt káposztát, a finomra aprított vöröshagymát, továbbá a julienre vágott (akár egy gyufaszálnál is vékonyabbra szelt) fél fej sárgarépát.

3

Érkezik még bele: egy kis doboz tejföl, 1 evőkanál mustár és méz, három evőkanál majonéz, továbbá fél citromnak a leve. Végezetül, a só és a bors szintén most - még a keverés előtt - kell, hogy hozzá kerüljön az edény tartalmához.
TIPP: Javasolt, a coleslaw salátát 24 órával a felhasználási idő előtt elkészíteni és hűtőbe helyezni, a maximális élvezet érdekében.

4

Vágjuk nagyobb szeletekre a 6 darab (három különböző színben pompázó) kaliforniai paprikát, majd helyezzük őket az Okos fa pellet grillre, 150 fokon.

5

Mire a paprikák elkészülnek, követhetik őket a különféle, beirdalt grillkolbászok, illetve a félbevágott kenyerek, mely utóbbiakat megfordítván, reszelt cheddar sajttal szórunk meg.

6

Amint a sajt ráolvadt a pirított kenyerekre, már is kezdetét veheti a szendvicsek tetszés szerinti összeállítása. Saját módszerünk alapján, a saláta rétegre kerülnek a sorjában elhelyezett kolbászok, tetejükre pedig a grillezett paprika szeletek.

7

Utolsó lépésként, szórjuk meg a tésztát cayenne borssal és petrezselyemmel, a szalonnát pedig szezámmagal. Díszítés gyanánt, használjunk bazsalikomot. Máris elkészültünk!

8

TIPP: Bár a császárszalonna elkészítéséhez - ízlés szerint - megannyi fűszerkeverék közül válogathatunk, ehhez a recepthez, inkább a pikáns változatokat javasoljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillkolbászos szendvics coleslaw-val, cheddar sajttal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66