Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája


szoky konyhája óvári tarja szelet recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Grill recept videó: Szoky lacipecsenye receptje közel sem diétás, de ezzel nincs is semmi baj. A videón bemutatott receptet grillsütőben is könnyen elkészíthetjük.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő1 óra 50 percÖsszesen2 óra 20 perc
Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez
Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szoky konyhája receptkönyv:

Részletek ide kattintva: Kerti sütés-főzés Szokyval

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt, töltött, baconbe tekert jalapeno popperJóból is megárt a sok, kivéve ha füstről, sajtról, csípős jalapeno paprikáról, baconről és grillről van szó. Ez a recept maga a menyország egy kis pikáns ízvilággal, ami (nem) sajnos mindig pillanatok alatt elfogy.
Füstölt chilis babChili, megpelletgrillezve: Kezdjük azzal, hogy a darált marhahúst, apróra vágott hagymát és paprikát megfüstöljük kb. egy órán át, mielőtt betesszük őket egy öntöttvas edénybe. Végül pedig közvetlenül a grillen készítjük el a chilit.
Betyár tarja szeletek – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky ebben a videóban betyár tarja szeleteket készít kolbászos-hagymás-gombás raguval, majd érkezik rá finom sajt, paradicsom és kakastaréjos szalonna.
Grillezett görögdinnye fetasajttalA grillezett görögdinnye minden kalandos ízvilágot kedvelő számára kötelező! Könnyen elkészíthető, egyszerű recept és ezzel együtt mennyei ízeket kóstolhatunk a pellet grillről.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez

Elkészítés

Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66