Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája


szoky konyhája óvári tarja szelet recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Grill recept videó: Szoky lacipecsenye receptje közel sem diétás, de ezzel nincs is semmi baj. A videón bemutatott receptet grillsütőben is könnyen elkészíthetjük.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő1 óra 50 percÖsszesen2 óra 20 perc
Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez
Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szoky konyhája receptkönyv:

Részletek ide kattintva: Kerti sütés-főzés Szokyval

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Málnás chipotle (csípős) BBQ rubMálna és csípős paprika együtt? Nem csalás, nem ámítás, ez egy igazi vérbeli USA BBQ rub recept és csak rád vár, hogy bekenj vele néhány kg fincsi bordát, aztán rádobd a grillre.
4 sajtos és prosciutto pizza, olasz-nápolyi pizzaAz egyik legnépszerűbb étel az egész világon a pizza. Ahány ház, annyi szokás, annyi tészta, annyi elkészítés. Most mutatunk egy grillen, pizzakövön készült 4 sajtos és prosciutto sonkás változatot.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez

Elkészítés

Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66