Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mindent bele hot dog

Mindent bele hot dog


mindent bele hot dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez nem a szokásos bárhol kapható típus! Ez a fa pellet grillben készült hot dog hosszabb típusú virsliket követel meg, baconbe tekerve, hagymával, tépett malaccal majd végül sajttal megszórva és barbecue szósszal megkenve. Ebben minden benne van, semmi sem hiányzik! 

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók:
 8 darab hosszabb virsli
 400 g 3 csésze tépett malac
 8 darab hot dog zsemle
 8 szelet bacon
 2 fej közepes hagyma
 1 evőkanál vaj
 Ízlés szerint só és fekete bors
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Ebben a maradék felhasználó receptben a pulled porkot csomagoljuk alufóliába, vagy hentespapírba.
Tegyünk továbbá a csomagba karikázott hagymát, vajat és ízlés szerint sót, borsot, majd tegyük a grillrácsra 10-15 percre.
Ezzel együtt a bacon szeleteket is helyezzük a grillrácsra a csomag mellé.

3

Pár perc sütés után vegyük ki a bacont a grillből és egy szeletet tekerjünk egy virsli köré. Fogpiszkáló segítségével rögzítsük, ha szükséges.

4

Tegyük vissza a baconba csomagolt virsliket a grillre és süssük, amíg a szalonna ropogóssá nem válik, körülbelül 5-10 percen keresztül.

5

Vegyük le a csomagolt pulled porkot a grillről és állítsuk össze a hot dogot: a kettévágott zsemlébe tegyük a hagymás a pulled porkot, rá a baconbe tekert virslit és ízlés szerint locsoljuk meg barbecue szósszal vagy a klasszikus ketchup-mustárral, illetve szórjuk meg sajttal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pácolt marhaoldalasA pácolás kulcsa az erőteljes ízű ételekhez, és ez egy tökéletes recept ha valami szaftosra vágyunk. Hagyjuk, hogy a szósz összekovácsolja az ízeket egy éjszakán át és felejtsük el a villát, ehhez a puha húshoz nem lesz rá szükségünk.
Grillezett kukoricás salsaEzt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab hosszabb virsli
 400 g 3 csésze tépett malac
 8 darab hot dog zsemle
 8 szelet bacon
 2 fej közepes hagyma
 1 evőkanál vaj
 Ízlés szerint só és fekete bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Ebben a maradék felhasználó receptben a pulled porkot csomagoljuk alufóliába, vagy hentespapírba.
Tegyünk továbbá a csomagba karikázott hagymát, vajat és ízlés szerint sót, borsot, majd tegyük a grillrácsra 10-15 percre.
Ezzel együtt a bacon szeleteket is helyezzük a grillrácsra a csomag mellé.

3

Pár perc sütés után vegyük ki a bacont a grillből és egy szeletet tekerjünk egy virsli köré. Fogpiszkáló segítségével rögzítsük, ha szükséges.

4

Tegyük vissza a baconba csomagolt virsliket a grillre és süssük, amíg a szalonna ropogóssá nem válik, körülbelül 5-10 percen keresztül.

5

Vegyük le a csomagolt pulled porkot a grillről és állítsuk össze a hot dogot: a kettévágott zsemlébe tegyük a hagymás a pulled porkot, rá a baconbe tekert virslit és ízlés szerint locsoljuk meg barbecue szósszal vagy a klasszikus ketchup-mustárral, illetve szórjuk meg sajttal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mindent bele hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66