Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett kukoricás salsa

Grillezett kukoricás salsa


grillezett kukoricás salsa recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ezt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 4 darab főtt kukorica
 4 darab paradicsomapróra vágva
 10 g koriander, apróra vágva
 1 fej vöröshagymafelkockázva
 1 teáskanál fokhagyma por
 1 teáskanál hagymapor
 1 darab jalapeñokimagozva, felkockázva és grillezve
 1 darab lime leve
 ízlés szerint só, fekete bors
 1 teáskanál Mexikói fűszerkeverékMilestone66 Mexican
Elkészítés
1

Fa pellet grillsütőnket állítsuk be 230℃-os hőmérsékletűre.

2

Helyezzük a kukoricát a grillre, és süssük addig, amíg teljesen elszenesedik, majd távolítsuk el a héját és vágjuk le a szemeket a csutkáról.

3

Keverjük össze a kukoricát a többi hozzávalóval, és tegyük hűtőbe fogyasztásig. Tortilla chipsszel tálaljuk, vagy egy általunk választott fiesta étel kísérőjeként.

4

Vegyük le el a kukoricát és a vajat is a grillről.

5

Húzzuk vissza a kukoricahéjakat, de ne vegyük le vagy távolítsuk el.

6

A kukoricahéjat nyélként használva kenjük meg a kukoricát olvasztott chilis-lime vajjal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Reggeli Okosgrillen: tojás, sajt, bacon SPG-velTojással, baconnel, sajttal, Milestone66 SPG-vel és egy csipet okos füsttel egy király reggeli recept érkezik, bemutatva, hogy fa pellet grillsütőn mennyire egyszerű percek alatt összedobni egy laktató finomságot.
Tavaszi frittataReggelire, ebédre vagy könnyű vacsorára is kiváló választás lehet ez a tavaszi frittata, hiszen olyan ikonikus szezonális összetevőket tartalmaz, mint a friss spárga, a sonka vagy épp a metélőhagyma. De természetesen könnyen változtathatunk a felhasznált összetevőkön, hogy igazán saját ízlésünkre formáljuk ezt a finomságot.
4 sajtos és prosciutto pizza, olasz-nápolyi pizzaAz egyik legnépszerűbb étel az egész világon a pizza. Ahány ház, annyi szokás, annyi tészta, annyi elkészítés. Most mutatunk egy grillen, pizzakövön készült 4 sajtos és prosciutto sonkás változatot.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 darab főtt kukorica
 4 darab paradicsomapróra vágva
 10 g koriander, apróra vágva
 1 fej vöröshagymafelkockázva
 1 teáskanál fokhagyma por
 1 teáskanál hagymapor
 1 darab jalapeñokimagozva, felkockázva és grillezve
 1 darab lime leve
 ízlés szerint só, fekete bors
 1 teáskanál Mexikói fűszerkeverékMilestone66 Mexican

Elkészítés

Elkészítés
1

Fa pellet grillsütőnket állítsuk be 230℃-os hőmérsékletűre.

2

Helyezzük a kukoricát a grillre, és süssük addig, amíg teljesen elszenesedik, majd távolítsuk el a héját és vágjuk le a szemeket a csutkáról.

3

Keverjük össze a kukoricát a többi hozzávalóval, és tegyük hűtőbe fogyasztásig. Tortilla chipsszel tálaljuk, vagy egy általunk választott fiesta étel kísérőjeként.

4

Vegyük le el a kukoricát és a vajat is a grillről.

5

Húzzuk vissza a kukoricahéjakat, de ne vegyük le vagy távolítsuk el.

6

A kukoricahéjat nyélként használva kenjük meg a kukoricát olvasztott chilis-lime vajjal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett kukoricás salsa
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66