Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mustáros grillezett marhaborda, marhaoldalas

Mustáros grillezett marhaborda, marhaoldalas


mustáros marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A mustárral és fűszerekkel ízesített marhahúsok lágyak, ízletesek és egyenesen függőséget okoznak. Ma marhaborda lesz vacsorára.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő3 óraÖsszesen3 óra 20 perc
Hozzávalók
 1,50 kg marhaoldalas
 450 ml marhahúsleves, alaplé
 230 g mustár
 3 evőkanál füstölt só
 3 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál hagymapor
 3 evőkanál Milestone66 Black Rub
Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, 135℃ -ra.

2

A fűszerezéshez keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, majd tegyük félre. A bordákat mustárba forgatjuk és minden oldalukat megsózzuk.

3

Addig süssük a bordákat a grillen, amíg el nem érik a 70℃-os belső hőmérsékletet. Ha ezt elérte, vegyük le a grillrácsról és tekerjük be dupla fóliába. Adjunk hozzá a marhahúslevest is a csomaghoz.

4

Tegyük vissza a borda csomagokat a fa pellet grillsütőre, amíg el nem érik a 95℃-os belső hőmérsékletet (kb. 2 óra).

5

Tálalás előtt húzzuk le a bordákat a sütőről, és hagyjuk legalább 15-30 percen keresztül pihenni.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett bárányborda sült gesztenyévelHúsimádók figyelem! Az egyik legjobb recept amit báránybordából elkészíthetünk! Hozzá grillezett sült gesztenye és burgonya és egy extra mentás szósz is dukál.
Baconbe tekert töltött savanyú uborkaAmikor egy recept annyira abszurd, hogy épp ezért muszáj kipróbálni! Na ilyen a töltött savanyú uborka baconbe tekerve és grillen megsütve. Ha valami különlegesre vágysz ez lesz az!
Füstölt lazac lox – reggeli lazac receptSós reggeli pillanatok alatt. Pácolt-füstölt lazac vékonyra szeletelve egy roppanós bagelen kapribogyóval, lilahagymával, paradicsommal és kaporral kiegészítve, ez lox - egy szuper lazacos recept.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1,50 kg marhaoldalas
 450 ml marhahúsleves, alaplé
 230 g mustár
 3 evőkanál füstölt só
 3 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál hagymapor
 3 evőkanál Milestone66 Black Rub

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütőt alacsonyabb hőmérsékletre, 135℃ -ra.

2

A fűszerezéshez keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, majd tegyük félre. A bordákat mustárba forgatjuk és minden oldalukat megsózzuk.

3

Addig süssük a bordákat a grillen, amíg el nem érik a 70℃-os belső hőmérsékletet. Ha ezt elérte, vegyük le a grillrácsról és tekerjük be dupla fóliába. Adjunk hozzá a marhahúslevest is a csomaghoz.

4

Tegyük vissza a borda csomagokat a fa pellet grillsütőre, amíg el nem érik a 95℃-os belső hőmérsékletet (kb. 2 óra).

5

Tálalás előtt húzzuk le a bordákat a sütőről, és hagyjuk legalább 15-30 percen keresztül pihenni.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mustáros grillezett marhaborda, marhaoldalas
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66