Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Nachos tál grillen, gazdagon

Nachos tál grillen, gazdagon


nachos tál grillsütőn recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A mexikói konyha nagyon jó mártogatósban és chipsekben is. Ebben a tálban egyesülnek ezek a jellemezők és egy brutál megrakott tv nézős, beszélgetős étel jön létre. Minek nevezzelek, kérdezné Petőfi, de mi inkább kérdezősködés helyett felfaljuk.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 1 nagy csomag tortilla chips
 0,50 csésze friss salsa
 1 kg kolbász vagy virsli, karikázva
 1 csésze sült csirkemell, kockázva, fűszerezés tetszőlegesen
 1 csész sült sült hús, kockázva vagy darálva, fűszerezés tetszőlegesen
 0,25 csésze fekete olivabogyó, szeletelve
 2 darab jalapeno, szeletelve
 0,25 csésze vöröshagyma, késsel aprítva
 1,50 csésze cheddar sajt reszelve
 0,25 csésze guacamole
 0,25 csésze koriander levele
Elkészítés
1

Ha készen állunk erre a nachos tálra, akkor állítsuk be a sütőt 190 C-ra. Ehhez a recepthez hickory fa pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond nincs.

2

Egy nagyobb tálban vagy kisebb tepsiben amelynek magasabb a fala oszlassuk el egyenletesen, sűrn a tortilla chipseket. Nyugodtan fedheti egymást több darab.

3

Most jöhet a hozzávalók elhelyezése. Kiskanál seítségével tegyünk "foltokat" a chipsre. Jöhet először a salsa, majd a húsok (csirke, kolbász vagy virsli, sült hús) és a guacamole, de akár tejföl is.

4

Ha feldíszítettük a tálat, akkor jöhet a reszelt cheddar sajt, amely természetesen más reszelt sajttal is nyugodtan helyettesíthető ízlés szerint.

5

Dobjuk be a tálat a grillbe kb 10-15 percre. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a sajt megolvadjon és megpiruljon.

6

Ha szeretnénk még az élvezeteket fokozni különböző mártogatósokat készíthetünk hozzá általában a tejföl és a padlizsán krém a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Borsos beef jerky, szárított marhahúsA szárított marhahús az íz és a tartósság tökéletes kombinációja. Legyen szó egy hosszú utazásról vagy egy késő esti nasizásról, ez a könnyű, de tápláló csemege mindig jól jön, hogy felélénkítse az ízlelőbimbóidat. Fa pellet grillsütőn készítve a füst további ízélményt biztosít.
Szárított marha vietnami módraA szárított marhahús az egészséges és fehérjedús snack lehetőségek közé tartozik. Egy kis adag szárított marhahús a nap során energiát adhat, miközben segít fenntartani a teltségérzetet és az izomtömeget. Készítsd el fa pellet grillsütőn.
Ijesztő virsli ujjak – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen az ijesztő virsli ujjak receptje.
Egész grillcsirke almával és kolbásszal töltveEz a grillezett egész csirke tökéletes egy vasárnapi vacsorához vagy az ünnepi lakomához. Kolbász és alma töltelékkel ízletes finomság őszi ízekkel. Az almafa pellet gyümölcsös füstje és az édes-pikáns fűzerezés ínycsiklandóan ropogós bőrt varázsol.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 nagy csomag tortilla chips
 0,50 csésze friss salsa
 1 kg kolbász vagy virsli, karikázva
 1 csésze sült csirkemell, kockázva, fűszerezés tetszőlegesen
 1 csész sült sült hús, kockázva vagy darálva, fűszerezés tetszőlegesen
 0,25 csésze fekete olivabogyó, szeletelve
 2 darab jalapeno, szeletelve
 0,25 csésze vöröshagyma, késsel aprítva
 1,50 csésze cheddar sajt reszelve
 0,25 csésze guacamole
 0,25 csésze koriander levele

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk erre a nachos tálra, akkor állítsuk be a sütőt 190 C-ra. Ehhez a recepthez hickory fa pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond nincs.

2

Egy nagyobb tálban vagy kisebb tepsiben amelynek magasabb a fala oszlassuk el egyenletesen, sűrn a tortilla chipseket. Nyugodtan fedheti egymást több darab.

3

Most jöhet a hozzávalók elhelyezése. Kiskanál seítségével tegyünk "foltokat" a chipsre. Jöhet először a salsa, majd a húsok (csirke, kolbász vagy virsli, sült hús) és a guacamole, de akár tejföl is.

4

Ha feldíszítettük a tálat, akkor jöhet a reszelt cheddar sajt, amely természetesen más reszelt sajttal is nyugodtan helyettesíthető ízlés szerint.

5

Dobjuk be a tálat a grillbe kb 10-15 percre. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a sajt megolvadjon és megpiruljon.

6

Ha szeretnénk még az élvezeteket fokozni különböző mártogatósokat készíthetünk hozzá általában a tejföl és a padlizsán krém a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Nachos tál grillen, gazdagon
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66