Nachos tál grillen, gazdagon
A mexikói konyha nagyon jó mártogatósban és chipsekben is. Ebben a tálban egyesülnek ezek a jellemezők és egy brutál megrakott tv nézős, beszélgetős étel jön létre. Minek nevezzelek, kérdezné Petőfi, de mi inkább kérdezősködés helyett felfaljuk.
Ha készen állunk erre a nachos tálra, akkor állítsuk be a sütőt 190 C-ra. Ehhez a recepthez hickory fa pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond nincs.
Egy nagyobb tálban vagy kisebb tepsiben amelynek magasabb a fala oszlassuk el egyenletesen, sűrn a tortilla chipseket. Nyugodtan fedheti egymást több darab.
Most jöhet a hozzávalók elhelyezése. Kiskanál seítségével tegyünk "foltokat" a chipsre. Jöhet először a salsa, majd a húsok (csirke, kolbász vagy virsli, sült hús) és a guacamole, de akár tejföl is.
Ha feldíszítettük a tálat, akkor jöhet a reszelt cheddar sajt, amely természetesen más reszelt sajttal is nyugodtan helyettesíthető ízlés szerint.
Dobjuk be a tálat a grillbe kb 10-15 percre. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a sajt megolvadjon és megpiruljon.
Ha szeretnénk még az élvezeteket fokozni különböző mártogatósokat készíthetünk hozzá általában a tejföl és a padlizsán krém a legjobb választás.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Ha készen állunk erre a nachos tálra, akkor állítsuk be a sütőt 190 C-ra. Ehhez a recepthez hickory fa pelletet ajánlunk, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor természetesen semmi gond nincs.
Egy nagyobb tálban vagy kisebb tepsiben amelynek magasabb a fala oszlassuk el egyenletesen, sűrn a tortilla chipseket. Nyugodtan fedheti egymást több darab.
Most jöhet a hozzávalók elhelyezése. Kiskanál seítségével tegyünk "foltokat" a chipsre. Jöhet először a salsa, majd a húsok (csirke, kolbász vagy virsli, sült hús) és a guacamole, de akár tejföl is.
Ha feldíszítettük a tálat, akkor jöhet a reszelt cheddar sajt, amely természetesen más reszelt sajttal is nyugodtan helyettesíthető ízlés szerint.
Dobjuk be a tálat a grillbe kb 10-15 percre. Ennyi idő elég ahhoz, hogy a sajt megolvadjon és megpiruljon.
Ha szeretnénk még az élvezeteket fokozni különböző mártogatósokat készíthetünk hozzá általában a tejföl és a padlizsán krém a legjobb választás.