Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Narancsos kacsasült, kacsacomb

Narancsos kacsasült, kacsacomb


narancsos kacsa recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Karamellizált narancsos-vörösborban pácolódik a kacsánk, amit rozmaringos füstölő pellettel egészítettünk ki. Nagyon egyszerű recept, alig néhány hozzávalóval.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 15 perc
Hozzávalók:
 4 darab hízott kacsacomb
 1 evőkanál kacsazsír
 1 evőkanál só és bors
 4 darab narancs facsart leve
 100 ml vörösbor
 100 g cukor
Ajánlott kiegészítők
Elkészítés
1

Cukrot kezdjünk el karamellizálni, majd öntsük fel vörösborral és a négy narancs kifacsart levével. Ezzel fogjuk majd bekenni a kacsacombokat.

2

A combokat irdaljuk be, majd sózzuk-borsozzuk. Természetesen használhatunk különböző fűszereket is ennél a fázisnál.

3

Helyezzük a combokat egy tepsibe, öntsük le a páclével és helyezzünk mellé narancsgerezdeket. Alufólia alatt, 170-180°C-on a a fa pellet grillsütőre tesszük kb. 1,5 órára.

4

Amikor letelt az idő vegyük le a fóliát és tegyük mellé a rozmaringos füstölő pelletet füstcsőben, majd emeljük a hőt 200 °C-ra. 30 perc hőkezelés után az ételünk elkészül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kenyérlángos grillenA kenyérlángost szerintem már mindenki jól ismeri, de most megfogjuk és Fald Felesitjük egy picit a klasszikus receptet. Kenyérlángos Grillen!
Argentin T-bone steak chimichurri szósszalNézzétek meg, hogyan készíti el a Fald fel! csapata otthon a steaket. Egy gyönyörű szelet argentin marhához volt szerencséjük, amit a pellet grillre dobtak. Akik szeretik a szaftos húsokat, azoknak ez egy kötelező recept. T-Bone!
A legfinomabb sült húsok – Szoky konyhájaGrill recept videó: Egyszerű, de nagyszerű, nyálcsorgatós sült hús recept következik, amely egy vaj puha, porhanyós és szuper fenséges végeredménnyel ajándékozza meg a családot, illetve a vendégeket.
Sajtburger grillezett jalapenoval és baconnalEgy jó burger mindig leveszi a lábáról a vendégeket. Eltérünk egy picit az alap sajtburgertől és egy kicsit pikánssá tesszük. Érkezzen most egy burger jalapenoval, sajttal és baconnel. A pikáns ízek kedvelőinek kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 4 darab hízott kacsacomb
 1 evőkanál kacsazsír
 1 evőkanál só és bors
 4 darab narancs facsart leve
 100 ml vörösbor
 100 g cukor
Ajánlott kiegészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Cukrot kezdjünk el karamellizálni, majd öntsük fel vörösborral és a négy narancs kifacsart levével. Ezzel fogjuk majd bekenni a kacsacombokat.

2

A combokat irdaljuk be, majd sózzuk-borsozzuk. Természetesen használhatunk különböző fűszereket is ennél a fázisnál.

3

Helyezzük a combokat egy tepsibe, öntsük le a páclével és helyezzünk mellé narancsgerezdeket. Alufólia alatt, 170-180°C-on a a fa pellet grillsütőre tesszük kb. 1,5 órára.

4

Amikor letelt az idő vegyük le a fóliát és tegyük mellé a rozmaringos füstölő pelletet füstcsőben, majd emeljük a hőt 200 °C-ra. 30 perc hőkezelés után az ételünk elkészül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Narancsos kacsasült, kacsacomb
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66