Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Nashville szendvics főtt, grillezett kukoricával

Nashville szendvics főtt, grillezett kukoricával


nashville szendvics grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Mi jellemzi a Nashville szendvicset? Ropogós, bundás hús rengeteg fűszerrel és chilivel. Az alap csirkés változatot most rib eye steakkel készítettük el.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 1 szelet rib-eye steak
 2 cső kukorica
 1 teáskanál olívaolaj
 1 teáskanál barnacukor
 kovászos cipó
 madársaláta
Fűszerezés/szósz
 1 evőkanál füstölt paprika
 1 evőkanál Cayenne-bors
 1 teáskanál őrölt chili
 1 evőkanál fokhagymapor
 őrölt chipotle paprika ízlés szerint
 1 evőkanál barnacukor
 só ízlés szerint
Panírozás
 kukorica liszt
 fehér liszt
 Cayenne-bors
 őrölt chipotle
 tojás
Elkészítés
1

Készítsük el a Nashville szendvics szósz alapját: a füstölt paprikát, a Cayenne-borsot, az őrölt chilit, a chipotle paprikát, a fokhagymaport, a barnacukrot és a sót alaposan keverjük össze, majd tegyük félre.

2

A köret elkészítése: a kukorica csöveket vágjuk ketté, majd tegyük forrásban lévő vízbe. Adjunk hozzá egy kis olívaolajat és cukrot, majd lefedve főzzük 10 percig keresztül.

3

A megfőtt kukoricát kenjük át vajjal, majd helyezzük a pellet grillsütőre 160-180 °C-on 5-10 percre, amíg egy kicsit megpirul.

4

Panírozás előtt melegítsük fel az olajat, majd egy tálban keverjünk össze kukorica és normál lisztet egyenlő arányban, amit Cayanne-borssal és chipotle paprikával bolondítsunk meg. Panírozzuk be a steak szeletet és helyezzük a forró olajba, majd süssük kb. 15 percig.

5

Egy serpenyőben olvasszunk vajat, majd a szósz alapját képző fűszerkeveréket forraljuk fel benne pár perc alatt.

6

A kovászos cipót vágjuk félbe, kenjük át vajjal és a grill rácsain pirítsuk meg.

7

Miután megpirult, állítsuk össze a szendvicset. Alulra helyezzünk bőven madársalátát, majd érkezhet rá a steak, amit locsoljunk le a szósszal. Vágjuk ketté és élvezzük ezt a különleges szendvicset.

Jó étvágyat!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Wagyu burger karamellizált hagymával, fokhagymás aiolival, gombávalElegáns klasszikus marhaburger, ebben a verzióban Wagyu-ból készítve karamellizált hagymával, fokhagymás aioli szósszal és gombával. Biztosan lenyűgöz majd! A Wagyu marhahús a japánok nemzeti kincse. Húsa márványozott, puha, szaftos a benne lévő zsíroktól. Igazán különleges alkalmakra ajánljuk, mint egy születésnap, akár egy randi est, vagy különleges vendég esetén.
Múmia fasírt – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a fasírt múmiák receptje.
Teriyaki csirkeszárny szószKészítsd el otthon az egyre népszerűbb japán édes-sós szószt. Mindenféle húshoz passzol, nem csak csirkéhez! Sertés és marha mellett szuper lazachoz is. Pillanatok alatt elkészül.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 szelet rib-eye steak
 2 cső kukorica
 1 teáskanál olívaolaj
 1 teáskanál barnacukor
 kovászos cipó
 madársaláta
Fűszerezés/szósz
 1 evőkanál füstölt paprika
 1 evőkanál Cayenne-bors
 1 teáskanál őrölt chili
 1 evőkanál fokhagymapor
 őrölt chipotle paprika ízlés szerint
 1 evőkanál barnacukor
 só ízlés szerint
Panírozás
 kukorica liszt
 fehér liszt
 Cayenne-bors
 őrölt chipotle
 tojás

Elkészítés

Elkészítés
1

Készítsük el a Nashville szendvics szósz alapját: a füstölt paprikát, a Cayenne-borsot, az őrölt chilit, a chipotle paprikát, a fokhagymaport, a barnacukrot és a sót alaposan keverjük össze, majd tegyük félre.

2

A köret elkészítése: a kukorica csöveket vágjuk ketté, majd tegyük forrásban lévő vízbe. Adjunk hozzá egy kis olívaolajat és cukrot, majd lefedve főzzük 10 percig keresztül.

3

A megfőtt kukoricát kenjük át vajjal, majd helyezzük a pellet grillsütőre 160-180 °C-on 5-10 percre, amíg egy kicsit megpirul.

4

Panírozás előtt melegítsük fel az olajat, majd egy tálban keverjünk össze kukorica és normál lisztet egyenlő arányban, amit Cayanne-borssal és chipotle paprikával bolondítsunk meg. Panírozzuk be a steak szeletet és helyezzük a forró olajba, majd süssük kb. 15 percig.

5

Egy serpenyőben olvasszunk vajat, majd a szósz alapját képző fűszerkeveréket forraljuk fel benne pár perc alatt.

6

A kovászos cipót vágjuk félbe, kenjük át vajjal és a grill rácsain pirítsuk meg.

7

Miután megpirult, állítsuk össze a szendvicset. Alulra helyezzünk bőven madársalátát, majd érkezhet rá a steak, amit locsoljunk le a szósszal. Vágjuk ketté és élvezzük ezt a különleges szendvicset.

Jó étvágyat!
Nashville szendvics főtt, grillezett kukoricával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66