Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Német grillkolbászos szendvics házi mustárral

Német grillkolbászos szendvics házi mustárral


német kolbász recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A német kolbász elismerésre méltó! Zseniális finomság, szuper szaftos és tökéletesen illik egy jó hot dog kiflibe. De ennyi nem elég, jöhet hozzá házi mustár és persze ezen a vonalon elmaradhatatlan a savanyú káposzta is! A kolbásszal csupa jó dolog történik: füstöljük, grillezzük és bekerül a zsemlébe.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 10 perc
Hozzávalók
 4 darab német grillkolbász
 4 darab hot dog zsemle/kifli
 savanyú káposzta
Házi mustár
 50 g mustármag
 230 ml hideg sör
 3 evőkanál almaecet
 
Elkészítés
1

Állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 105°C-ra.

2

Helyezzük a hőmérőszondát az egyik kolbász vastagabb részébe és füstöljük 1 órán keresztül.

3

Amíg a kolbászok füstölődnek készítsük el a házi mustárt: A mustármagokat fűszerdarálóban, mozsárban őröljük durvára.
Tegyük át egy kis tálba és adjuk hozzá a sört, az almaecetet, a sót és alaposan keverjük össze. Tálalásig tegyük félre. Aggodalomra semmi ok, a mustár kissé folyós lesz.

4

Vegyük le a kolbászokat a grillről, majd emeljük fel a grillsütő hőmérsékletét egészen 230-260˚C-ra.

5

Amikor a grillsütő elérte a kívánt hőmérsékletet tegyük vissza a kolbászokat és süssük 5 percen keresztül, vagy amíg a belső hőmérséklet eléri a 70-72 °C-ot.

6

A kettévágott zsemlékbe tegyük bele kolbászt, a tetejét locsoljuk meg mustárral, majd helyezzünk rá savanyú káposztát.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mexikói halas tacoMerüljünk el a tüzes halas tacókban, amik gyorsabban sülnek meg, mint ahogy egy hullám partot ér. A Milestone66 fűszerkeverékkel és csípős chipotle szórással, valamint ropogós káposzta reszelékkel készülnek, ezzel biztosítva, hogy minden falat mennyeien ízes legyen.
Ázsiai malacpörköltAz ázsiai malacpörkölt csak nevében emlékeztet a magyar hagyományos fogásra, így összehasonlítani sem érdemes a két ízvilágot. Viszont kipróbálni annál inkább! Hagyományos ázsiai fűszerek, alaplé, hús és hosszú órák varázslata.

Hozzávalók

Hozzávalók
 4 darab német grillkolbász
 4 darab hot dog zsemle/kifli
 savanyú káposzta
Házi mustár
 50 g mustármag
 230 ml hideg sör
 3 evőkanál almaecet
 

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 105°C-ra.

2

Helyezzük a hőmérőszondát az egyik kolbász vastagabb részébe és füstöljük 1 órán keresztül.

3

Amíg a kolbászok füstölődnek készítsük el a házi mustárt: A mustármagokat fűszerdarálóban, mozsárban őröljük durvára.
Tegyük át egy kis tálba és adjuk hozzá a sört, az almaecetet, a sót és alaposan keverjük össze. Tálalásig tegyük félre. Aggodalomra semmi ok, a mustár kissé folyós lesz.

4

Vegyük le a kolbászokat a grillről, majd emeljük fel a grillsütő hőmérsékletét egészen 230-260˚C-ra.

5

Amikor a grillsütő elérte a kívánt hőmérsékletet tegyük vissza a kolbászokat és süssük 5 percen keresztül, vagy amíg a belső hőmérséklet eléri a 70-72 °C-ot.

6

A kettévágott zsemlékbe tegyük bele kolbászt, a tetejét locsoljuk meg mustárral, majd helyezzünk rá savanyú káposztát.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Német grillkolbászos szendvics házi mustárral
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66