Pulled pork szendvics
A Fald Fel csapata elkészítette életük legjobb pulled porkját! A húsok 11 órás kényeztetése elérte a célját és olyan gyönyörűen esett szét szálaira, amire nem számítottak! Grillsajttal és salival együtt közé csapták egy cibattának - Imádták!
A pulled pork (tépett malac) recept pellet grillsütőn készült.
Az egész tarjákat kenjétek be olivaolajjal és a választott barbecue rub fűszerkeverékkel, majd helyezzétek 120 fokon 3 órára a sütőbe.
Ezt követően fél óránként locsoljátok meg barnasörrel a húsdarabokat, hogy ne száradjanak ki.
Az utolsó spriccelésnél a húsokat finoman vegyétek ki és duplán csomagoljátok be alufóliába. Ezután 8 órára visszamegy a sütőbe.
Mikor letelt a 8 óra, a ciabattákat félbevágjuk, kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg őket.
Az egész tarjákat finom mozdulatokkal szálaira tépjétek szét és madársaláta kíséretében a bucira helyezzük.
Az addigra készenálló megsült grillsajtokkal és uborka szeletekkel megkoronázzuk a szendvicset, adagokra vágjuk és mind befaljuk.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A pulled pork (tépett malac) recept pellet grillsütőn készült.
Az egész tarjákat kenjétek be olivaolajjal és a választott barbecue rub fűszerkeverékkel, majd helyezzétek 120 fokon 3 órára a sütőbe.
Ezt követően fél óránként locsoljátok meg barnasörrel a húsdarabokat, hogy ne száradjanak ki.
Az utolsó spriccelésnél a húsokat finoman vegyétek ki és duplán csomagoljátok be alufóliába. Ezután 8 órára visszamegy a sütőbe.
Mikor letelt a 8 óra, a ciabattákat félbevágjuk, kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg őket.
Az egész tarjákat finom mozdulatokkal szálaira tépjétek szét és madársaláta kíséretében a bucira helyezzük.
Az addigra készenálló megsült grillsajtokkal és uborka szeletekkel megkoronázzuk a szendvicset, adagokra vágjuk és mind befaljuk.