Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sült sajtos hot dog

Sült sajtos hot dog


sült sajtos hot-dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szeretitek az olyan recepteket, amelyek pár perc alatt elkészülnek? Ropogós bunda, sajtos virsli, hagymás mártogatós. Egy igazi nyári kaja, akár grillezve vagy a konyhában. Egy biztos! A sült sajtos hot-dog gyerekbarát receptje nálunk még nem okozott csalódást.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő30 percÖsszesen50 perc
Hozzávalók:
 1 csomag Kométa Sajtos Bécsi Virsli
 3 evőkanál Szarvasi Mascarpone
 1 doboz natúr joghurt
 1 evőkanál ek olívaolaj
 1 evőkanál mustár
 só, bors
 1 gerezd fokhagyma
 5 szál újhagyma
 1 l étolaj
 2 bögre liszt
 1 evőkanál sütőpor
 1,50 bögre tej
 2 darab tojás
 grillpálcika
Elkészítés
1

Tészta:
A száraz anyagokkal kezdve egy magas falú tálba öntsetek kettő bögre lisztet. Ezután jöhet 1 ek só, bors és sütőpor. Ezeket mind mixeljétek el a liszttel és öntesetek hozzá másfél bögre tejet két egész tojás kíséretében. Csomómentesre keverjétek össze, amíg enyhén folyós, tapadós tészta állagot kaptok. Ha követitek a mennyiséget biztosan sikerül elsőre, de ha nem így lenne, ne izguljatok! Nyugodtan játszhattok kevés tejjel vagy liszttel, hogy elérjétek a kívánt textúrát.

2

Dip:
Egy mártogatós tálba rakjatok 3 ek mascarponét és egy pohár natúr joghurtot. A finomra darabolt újhagyma és fokhagyma előtt kerüljön hozzá még 1 ek olívaolaj, mustár és só, bors ízlés szerint. Jól keverjétek össze és készen is áll a mártogatós a sült hot-dogok érkezésére.

3

Virsli:
Habár a virsliket egyenesen csomagból is bundázhatnátok, én mindenképp ajánlom, hogy kapjon pár perc hőkezelést, főleg ha grill közben vagytok, mivel az olajban való sütés során, nem biztos, hogy a virslink is megfelelően átsül. Roppanós sajtos Kométa virslit használtunk, hogy igazán megdobja az élvezetet amikor beleharapunk a sült hot-dogba. Nincs más dolgotok, mint grill pálcikára tűzni őket és átforgatni a rácson pár percig.

4

Összerakás:
A virsliket enyhén lisztezzétek meg és mártsátok a tésztába, úgy, hogy teljesen befedje a virsliket.
Forró olajban süssétek ki.
Csöpögtessétek le a kész rudakat és a mártogatós társaságában már fogyaszthatjátok is!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Dán palacsintagolyó, aebleskiverA legenda szerint a Vikingek ereje ebből a töltött palacsinta golyókból származott. Bár picit nehéz elképzelni, de mi van ha igaz? Ne kockáztassunk mi sem, próbáljuk ki gyorsan a dánok finom édességét!
Baconbe tekert hagymakarikaEhhez a recepthez egy klasszikus rántott köret formációját gondoltuk újra és a végeredmény magáért beszél: baconbe tekert hagymakarika következik grillsütőn elkészítve.
Grillezett dinnyesalátaPróbáljuk ki a kedvenc nyári gyümölcsünk legújabb változatát. A görögdinnyét nagy lángon grillezzük, majd feta sajttal, angol uborkával, lilahagymával és citromlé öntettel tesszük tökéletessé.
Kétszer sült édesburgonyaBatáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag Kométa Sajtos Bécsi Virsli
 3 evőkanál Szarvasi Mascarpone
 1 doboz natúr joghurt
 1 evőkanál ek olívaolaj
 1 evőkanál mustár
 só, bors
 1 gerezd fokhagyma
 5 szál újhagyma
 1 l étolaj
 2 bögre liszt
 1 evőkanál sütőpor
 1,50 bögre tej
 2 darab tojás
 grillpálcika

Elkészítés

Elkészítés
1

Tészta:
A száraz anyagokkal kezdve egy magas falú tálba öntsetek kettő bögre lisztet. Ezután jöhet 1 ek só, bors és sütőpor. Ezeket mind mixeljétek el a liszttel és öntesetek hozzá másfél bögre tejet két egész tojás kíséretében. Csomómentesre keverjétek össze, amíg enyhén folyós, tapadós tészta állagot kaptok. Ha követitek a mennyiséget biztosan sikerül elsőre, de ha nem így lenne, ne izguljatok! Nyugodtan játszhattok kevés tejjel vagy liszttel, hogy elérjétek a kívánt textúrát.

2

Dip:
Egy mártogatós tálba rakjatok 3 ek mascarponét és egy pohár natúr joghurtot. A finomra darabolt újhagyma és fokhagyma előtt kerüljön hozzá még 1 ek olívaolaj, mustár és só, bors ízlés szerint. Jól keverjétek össze és készen is áll a mártogatós a sült hot-dogok érkezésére.

3

Virsli:
Habár a virsliket egyenesen csomagból is bundázhatnátok, én mindenképp ajánlom, hogy kapjon pár perc hőkezelést, főleg ha grill közben vagytok, mivel az olajban való sütés során, nem biztos, hogy a virslink is megfelelően átsül. Roppanós sajtos Kométa virslit használtunk, hogy igazán megdobja az élvezetet amikor beleharapunk a sült hot-dogba. Nincs más dolgotok, mint grill pálcikára tűzni őket és átforgatni a rácson pár percig.

4

Összerakás:
A virsliket enyhén lisztezzétek meg és mártsátok a tésztába, úgy, hogy teljesen befedje a virsliket.
Forró olajban süssétek ki.
Csöpögtessétek le a kész rudakat és a mártogatós társaságában már fogyaszthatjátok is!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sült sajtos hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66