Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyér

Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyér


sajtos baconös amerikai kukoriakenyér recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 190 g lisztuniverzális
 75 g sárga kukoricadara
 500 ml alacsony zsírtartalmú író
 2 darab tojás
 55 g cukor
 2 teáskanál sütőpor
 450 g sajt
 2 evőkanál bacon vagy univerzális fűszerkeverék
 1 csomag bacon
Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütő 175 °C fokra. Helyezzünk egy öntöttvas serpenyőt (vagy tepsit) a grillbe az előmelegítéshez.

2

Egy tálban keverjük össze a felvert tojást, az írót, a fűszerkeveréket és a reszelt sajtot.

3

Keverjük csomómentesre a cukor, a sütőpor, a kukoricadara és a liszt hozzáadásával.

4

A öntöttvas serpenyőt vagy tepsit zsírozzuk ki és öntsük bele a sajtos kukoricadara masszát. Vágjunk fel 1-2 csík bacont kockára és szórjuk a tészta tetejére.

5

Grillezzük 25-30 percig, vagy amíg a kukoricadara arany színnel el nem válik a serpenyő széleitől.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Bostoni sült babIzgalmas új-angliai ételt hoztunk el nektek recept videó formájában a bostoni sült babbal. Füstös íz, erős bab, csúszós édes-sós íz. Marhahússal és sertéssel is működik, ez a bostoni - kvázi - chilis bab. Ha újdonságra vágysz ezt a receptet válaszd!
Margherita pizzaPizza grillen? Mi sem természetesebb! Varázsoljon kertjébe olasz kemencét és süssön finom margherita pizzákat! Készítsen alapból két adagot, hisz biztosan gyorsan el fog fogyni!
BBQ pirított marhaszegyA Gerogia bbq szósz találkozik a marhaszeggyel, majd miután puhára főztük a húst órákon át, még egy kis chop house rubbal is fűszerezzük és tovább pirítjuk. Úristen, máris megéheztünk!

Hozzávalók

Hozzávalók
 190 g lisztuniverzális
 75 g sárga kukoricadara
 500 ml alacsony zsírtartalmú író
 2 darab tojás
 55 g cukor
 2 teáskanál sütőpor
 450 g sajt
 2 evőkanál bacon vagy univerzális fűszerkeverék
 1 csomag bacon

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütő 175 °C fokra. Helyezzünk egy öntöttvas serpenyőt (vagy tepsit) a grillbe az előmelegítéshez.

2

Egy tálban keverjük össze a felvert tojást, az írót, a fűszerkeveréket és a reszelt sajtot.

3

Keverjük csomómentesre a cukor, a sütőpor, a kukoricadara és a liszt hozzáadásával.

4

A öntöttvas serpenyőt vagy tepsit zsírozzuk ki és öntsük bele a sajtos kukoricadara masszát. Vágjunk fel 1-2 csík bacont kockára és szórjuk a tészta tetejére.

5

Grillezzük 25-30 percig, vagy amíg a kukoricadara arany színnel el nem válik a serpenyő széleitől.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyér
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66