Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Smashed burger egyszerűen

Smashed burger egyszerűen

smashed burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A hamburger forradalom lecsengőben van és a logikát nélkülöző extrémitások után visszatérünk lassan a klasszikus alaptételekhez. A smashed burger egyszerű, roppanós, de mégis extra szaftos húst ígér, ahol az ízélmény fókusza a hús, a sajt és a bacon triumvirátusa.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 500 g darált marhanyak
 100 g marhafaggyú
 2 darab hamburger buci
 4 szelet cheddar sajt
 1 evőkanál Milestone66 SPG+
 4 szelet bacon
 saláta
 1 evőkanál majonéz
Ajánlott kiegészítők
Elkészítés
1

A darált húst és a faggyút összekeverjük, majd fűszerezzük Milestone66 SPG-vel, ami só, bors, fokhagyma. Formázzunk vastagabb húspogácsákat.

2

A fa pellet grillsütőt melegítsük fel 200°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt és egy húsvasalót is melegedni.

3

A húspogácsát helyezzük a forró serpenyőbe és a húsvasaló segítségével lapítsuk ki. Süssük 1-2 percig oldalanként, majd fordítás után érkezhet rá 1-2 szelet cheddar sajt. Ha a sajt ráolvadt, készen is vagyunk.

4

Párhuzamosan a hússal süssünk bacont is és a kettévágott bucikat pirítsuk le.

5

Amikor minden hozzávaló elkészült állítsuk össze a burgert: a buci alját kenjük meg majonézzel, érkezhet rá a sajáta, majd a hús, bacon és végül a buci teteje.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pokolian csípős csirkeszárnyTűzoltó készüléket bekészíteni, most egy igazán csípős csirkeszárny következik! Ebben a pokolian csípős receptben szerepet kap csípős fűszer és duplán csípős szósz is.
Mexikói csirkés quesadillaFa pellet grill segítségével csavarunk egyet a mexikói gyorséttermek kedvencén, ha ugyanis fatüzelésű BBQ csirkét teszünk hozzá, az egyszerű quesadilla is könnyen bárki kedvencévé válhat.
Rozmaringos báránysült bbqA báránysült az egyik legcsodálatosabb étel, amely a BBQ művészet porcelán grillrácsain elkészülhet. Okosgrillel és ezzel a recepettel a siker garantált!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 500 g darált marhanyak
 100 g marhafaggyú
 2 darab hamburger buci
 4 szelet cheddar sajt
 1 evőkanál Milestone66 SPG+
 4 szelet bacon
 saláta
 1 evőkanál majonéz
Ajánlott kiegészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A darált húst és a faggyút összekeverjük, majd fűszerezzük Milestone66 SPG-vel, ami só, bors, fokhagyma. Formázzunk vastagabb húspogácsákat.

2

A fa pellet grillsütőt melegítsük fel 200°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt és egy húsvasalót is melegedni.

3

A húspogácsát helyezzük a forró serpenyőbe és a húsvasaló segítségével lapítsuk ki. Süssük 1-2 percig oldalanként, majd fordítás után érkezhet rá 1-2 szelet cheddar sajt. Ha a sajt ráolvadt, készen is vagyunk.

4

Párhuzamosan a hússal süssünk bacont is és a kettévágott bucikat pirítsuk le.

5

Amikor minden hozzávaló elkészült állítsuk össze a burgert: a buci alját kenjük meg majonézzel, érkezhet rá a sajáta, majd a hús, bacon és végül a buci teteje.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Smashed burger egyszerűen
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66