Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sörösdoboz burger

Sörösdoboz burger


sörösdoboz burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Bakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő40 percÖsszesen55 perc
Hozzávalók
 450 g darált marhahús
 8 szelet bacon
 1 dobozos sör
 200 g cheddar sajt kockázva
 1 darab Jalapeno paprika
 1 darab karamellizált fehér hagyma
Elkészítés
1

Melegítsük elő a fa pellet grillsütőt 150°C-ra, majd készítsük elő az alapanyagokat.

2

Egy tálban ízesítsük a darált marhahúst a választott grill és barbecue fűszerkeverékkel. Oszlassuk el négy egyenlő részre és alakítsunk ki gömböket. Ezekbe a gömbökbe sörösdoboz segítségével alakítsunk ki mélyedéseket és vegyük körbe két szelet baconnel.

3

A sörösdobozt eltávolítva a kialakult mélyedésbe tegyük bele a sajt kockákat, az aprított jalapeno paprikát, karamellizált fehér hagymát.

4

Süssük 25 percig a grillen öntött vas serpenyőben vagy a grillrácson, majd helyezzük a hamburgereket a felső állványra.

5

Emeljük meg a hőmérsékletet 160°C-ra, és süssük további 25-30 percet, időnként megigazítva, forgatva.

6

Vegyük le a grillről és feltölthetjük akár további extra jalapenóval, reszelt sajttal, bbq szósszal, majd pihentessük 5 percig.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött burger: sajt, bacon, chiliA klasszikus sajtos-bacon burger haladó verziója, amikor már töltött húst sütünk az okosgrillen, majd egész héten bezsebeljük érte a szebbnél szebb dícsérő bókokat.
Marhaszegyes hot dogEz a receptünk a tökéletes lehetőséget kínál, hogy elhasználjuk a maradék szegyhúst, ha már nincs annyi, hogy még egyszer jól lakhatunk belőle. Azon se lepődjünk meg, hogy ha miután megkóstoltuk ezt a típust, akkor csak azért is elkezdjük sütni a következő adag marhaszegyet, hogy a hot dogunkra jusson belőle. Ördögi kör ez...
Croque Monsieur, az eredeti francia pirítósA francia kávézókból és bárokból származó croque monsieur egy gyors harapnivaló. Semmi extra, csak egy francia pirítós? Mutatjuk miért nem! A croque monsieur olyan melegszendvics, amelyet sonkával és sajttal készítenek és a besamelmártás teszi igazán különlegessé.
Mézes grillcsirkeA mézes-vajas grillcsirke az egyik kedvenc receptünk. Egyszerű, finom és az egész család imádja. Videó is készült hozzá!

Hozzávalók

Hozzávalók
 450 g darált marhahús
 8 szelet bacon
 1 dobozos sör
 200 g cheddar sajt kockázva
 1 darab Jalapeno paprika
 1 darab karamellizált fehér hagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük elő a fa pellet grillsütőt 150°C-ra, majd készítsük elő az alapanyagokat.

2

Egy tálban ízesítsük a darált marhahúst a választott grill és barbecue fűszerkeverékkel. Oszlassuk el négy egyenlő részre és alakítsunk ki gömböket. Ezekbe a gömbökbe sörösdoboz segítségével alakítsunk ki mélyedéseket és vegyük körbe két szelet baconnel.

3

A sörösdobozt eltávolítva a kialakult mélyedésbe tegyük bele a sajt kockákat, az aprított jalapeno paprikát, karamellizált fehér hagymát.

4

Süssük 25 percig a grillen öntött vas serpenyőben vagy a grillrácson, majd helyezzük a hamburgereket a felső állványra.

5

Emeljük meg a hőmérsékletet 160°C-ra, és süssük további 25-30 percet, időnként megigazítva, forgatva.

6

Vegyük le a grillről és feltölthetjük akár további extra jalapenóval, reszelt sajttal, bbq szósszal, majd pihentessük 5 percig.

Jó étvágyat kívánunk!
Sörösdoboz burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66