Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sörösdoboz burger

Sörösdoboz burger


sörösdoboz burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Bakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő40 percÖsszesen55 perc
Hozzávalók
 450 g darált marhahús
 8 szelet bacon
 1 dobozos sör
 200 g cheddar sajt kockázva
 1 darab Jalapeno paprika
 1 darab karamellizált fehér hagyma
Elkészítés
1

Melegítsük elő a fa pellet grillsütőt 150°C-ra, majd készítsük elő az alapanyagokat.

2

Egy tálban ízesítsük a darált marhahúst a választott grill és barbecue fűszerkeverékkel. Oszlassuk el négy egyenlő részre és alakítsunk ki gömböket. Ezekbe a gömbökbe sörösdoboz segítségével alakítsunk ki mélyedéseket és vegyük körbe két szelet baconnel.

3

A sörösdobozt eltávolítva a kialakult mélyedésbe tegyük bele a sajt kockákat, az aprított jalapeno paprikát, karamellizált fehér hagymát.

4

Süssük 25 percig a grillen öntött vas serpenyőben vagy a grillrácson, majd helyezzük a hamburgereket a felső állványra.

5

Emeljük meg a hőmérsékletet 160°C-ra, és süssük további 25-30 percet, időnként megigazítva, forgatva.

6

Vegyük le a grillről és feltölthetjük akár további extra jalapenóval, reszelt sajttal, bbq szósszal, majd pihentessük 5 percig.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Baconos grillezett sajtos szendvicsMinden jobb baconnel - ez egy régi alapszabály. Ezt a finom grillezett sajtos szendvicset is felturbóztuk vele és még egy másik trükköt is bevetettünk. Íme a nagyon sajtos szendvics receptje.
Füstölt, szárazon fűszerezett oldalasA füst és a fűszerek nyerő párosítást jelentenek az oldalashoz. A húsokat édes és fűszeres keverékkel fűszerezzük, gazdag hickory fán füstöljük és BBQ szósszal varázsoljuk tökéletessé.
Pácolt, sült báránycombokNemcsak húsvétkor és karácsonykor jó ötlet bárányt készíteni, de ez a pácolt báránycomb recept biztosan feldobja az ünnepi asztalt is.
Kentucky bourbon BBQ csülökBürgés Tomi ezúttal sertés hátsó csülköket dobott a rácsra, miután alaposan befűszerezte. A sütés közben még különböző szószokkal fokozta az élvezeteket na és persze alapos füstöt is kapott a csülök.

Hozzávalók

Hozzávalók
 450 g darált marhahús
 8 szelet bacon
 1 dobozos sör
 200 g cheddar sajt kockázva
 1 darab Jalapeno paprika
 1 darab karamellizált fehér hagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük elő a fa pellet grillsütőt 150°C-ra, majd készítsük elő az alapanyagokat.

2

Egy tálban ízesítsük a darált marhahúst a választott grill és barbecue fűszerkeverékkel. Oszlassuk el négy egyenlő részre és alakítsunk ki gömböket. Ezekbe a gömbökbe sörösdoboz segítségével alakítsunk ki mélyedéseket és vegyük körbe két szelet baconnel.

3

A sörösdobozt eltávolítva a kialakult mélyedésbe tegyük bele a sajt kockákat, az aprított jalapeno paprikát, karamellizált fehér hagymát.

4

Süssük 25 percig a grillen öntött vas serpenyőben vagy a grillrácson, majd helyezzük a hamburgereket a felső állványra.

5

Emeljük meg a hőmérsékletet 160°C-ra, és süssük további 25-30 percet, időnként megigazítva, forgatva.

6

Vegyük le a grillről és feltölthetjük akár további extra jalapenóval, reszelt sajttal, bbq szósszal, majd pihentessük 5 percig.

Jó étvágyat kívánunk!
Sörösdoboz burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66