Vegán pizza készítés Hévízi Ákossal – tejfölös és paradicsomos alapokkal
Vegán ételek grillsütőn? Miért is ne! A pizza egy népszerű étel, de sokan nem találnak megfelő vegán receptet. Ebben a videóban nekik is segítünk és egy szuper (gluténmentes) vegán pizzát mutatunk be.
Készítsük el a paradicsomos pizzaszószt: keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, fűszerezzük ízlés szerint Milestone66 Italy fűszerkeverékkel.
A vegán tejfölös alaphoz keverjük össze a vegán tejfölt és a fűszereket, majd egészítsük ki egy kis sörélesztőpehellyel.
Már kenhetjük is a pizzánkra, de tésztaszósznak is kitűnő.
A tészta elkészítése nagyon egyszerű: keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat egy-egy külön edényben.
Keverjük össze a száraz és a nedves összetevőket, majd kézzel vagy fakanál segítségével gyúrjuk addig, amíg sűrű nem lesz.
Ezután fedjük le az edény és legalább 15 percen keresztül pihentessük.
Egy enyhén lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát és formázzunk belőle egy kb 25 cm-es alapot. A tészta szélét kicsit visszahajthatjuk, hogy peremet képezzen és ne folyjon le róla a feltét.
200°C-ra előmelegített grillsütőben pizza kövön süthető is a vegán pizza kb. 40 percen keresztül, hogy ropogós legyen.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Készítsük el a paradicsomos pizzaszószt: keverjük össze a hozzávalókat egy tálban, fűszerezzük ízlés szerint Milestone66 Italy fűszerkeverékkel.
A vegán tejfölös alaphoz keverjük össze a vegán tejfölt és a fűszereket, majd egészítsük ki egy kis sörélesztőpehellyel.
Már kenhetjük is a pizzánkra, de tésztaszósznak is kitűnő.
A tészta elkészítése nagyon egyszerű: keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat egy-egy külön edényben.
Keverjük össze a száraz és a nedves összetevőket, majd kézzel vagy fakanál segítségével gyúrjuk addig, amíg sűrű nem lesz.
Ezután fedjük le az edény és legalább 15 percen keresztül pihentessük.
Egy enyhén lisztes felületen gyúrjuk át a tésztát és formázzunk belőle egy kb 25 cm-es alapot. A tészta szélét kicsit visszahajthatjuk, hogy peremet képezzen és ne folyjon le róla a feltét.
200°C-ra előmelegített grillsütőben pizza kövön süthető is a vegán pizza kb. 40 percen keresztül, hogy ropogós legyen.