Faro kültéri fűtés – 7 kW

729 000 Ft

Kültéri pellet fűtés, amelyet nem kell áramforráshoz kapcsolni és nincs helyhez kötve! Alacsony fogyasztás, innovatív kinézet, látványos pellet égetés. Ismerje meg a Faro kültéri pellet fűtést!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Ancr6XtQ8_M[/embedyt]

Leírás

A Faro kültéri pellet fűtés egy innovatív termék, amely nincs helyhez és áramforráshoz kötve. Nincs szükség füstelvezetésre sem, mivel a károsanyag kibocsátása annyira minimális, mint a gázégőké.

Hogyan működik?

A Faro kültéri pellet állófűtések működését laboratóriumi körülmények között dolgozták ki és tesztelték. A tartályból a pellet nem ég el közvetlenül, hanem először elszenesedik, majd ebből a szénből keletkező gázt égeti el a szoftveres rendszer. Ez a folyamat a pirolízis. Így a pelletből kapott energiát 100%-ban a fűtésre tudja használni az eszköz, emiatt nincs füst szag és füst sem.

A Faro kültéri pellet fűtés működése látványos, köszönhetően az üveg égéstérnek. Így kültéren is elérhető a kandalló adta látvány, amely nagyon meghitt környezetet teremt.

Fogyasztása mindössze 1,1 kg/óra, tehát rendkívül pénztárcabarát megoldást köszönthetünk ebben a kültéri fűtési megoldásban, hála a pellet technológiának.

Felhasználása

A kültéri pellet fűtést könnyű szállítása és használata miatt több étterem is használja, emellett rendezvények, teraszok, garázsok fűtésénél is hasznos segítséget nyújt.

További információk

Pellet tartály kapacitása

7 kg

Pellet fogyasztás

1,1 kg / óra

Névleges hőteljesítmény

7 kw

Súly

52 kg

Kiszállítás

ingyenes összeszerelés, házhozszállítás és beüzemelés