Faro Qube kültéri fűtés – 4,5 kW

399 000 Ft

Kültéri pellet fűtés, amelyet nem kell áramforráshoz kapcsolni és nincs helyhez kötve! Alacsony fogyasztás, innovatív kinézet, látványos pellet égetés. Ismerd meg a Faro Qube teraszfűtést!

Bemutató videó

Leírás

A Faro Qube rozsdamentes acél kültéri pellet teraszmelegítő modern és elegáns kialakításával szabadalmaztatott pirolit égővel van felszerelve.

Hogyan működik?

A Faro Qube kültéri pellet állófűtések működését laboratóriumi körülmények között dolgozták ki és tesztelték. A tartályból a pellet nem ég el közvetlenül, hanem először elszenesedik, majd ebből a szénből keletkező gázt égeti el a szoftveres rendszer. Ez a folyamat a pirolízis. Így a pelletből kapott energiát 100%-ban a fűtésre tudja használni az eszköz, emiatt nincs füst szag és füst sem.

A Faro Qube kültéri pellet fűtés működése látványos, köszönhetően az üveg égéstérnek. Így kültéren is elérhető a kandalló adta látvány, amely nagyon meghitt környezetet teremt.

Fogyasztása mindössze 1 kg/óra, tehát rendkívül pénztárcabarát megoldást köszönthetünk ebben a kültéri fűtési megoldásban, hála a pellet technológiának. 3,5 kg-s tartályának köszönhetően 3,5 óráig működik újratöltés nélkül.

Felhasználása

A kültéri pellet fűtést könnyű szállítása és használata miatt több étterem is használja, emellett rendezvények, teraszok, garázsok fűtésénél is hasznos segítséget nyújt.

További információk

Méret

Magasság: 135 cm x Mélység: 35 cm x Szélesség: 35 cm

Pellet tartály kapacitása

3,5 kg

Pellet fogyasztás

1 kg / óra

Névleges hőteljesítmény

7 kw

Súly

35 kg

Kiszállítás

ingyenes összeszerelés, házhozszállítás és beüzemelés